۱۵۷۷۱۱۵
۱۳۵۰
۱۳۵۰
پ

شناسایی ۲۵۰ هزار ویلای خالی در مازندران

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با بیان اینکه تاکنون ۲۵۰ هزار ویلای خالی از سکنه در استان شناسایی شده است، گفت: در هر هفته قطع گاز سه تا چهار هزار ویلا در دستور کار قرار دارد.

ایرنا: هژبر جوادی، مدیرعامل شرکت گاز مازندران،  در نشست شورای مدیریت بحران مازندران در ساری اظهار کرد: با توجه به کاهش دمای هوا، مصرف روزانه گاز در استان به حدود ۳۷ میلیون مترمکعب رسیده و پایش مستمر مصرف در بخش‌های مختلف از جمله صنایع، ادارات و اماکن پرمصرف در دستور کار قرار دارد. 

villa-1

 وی با اشاره به تداوم نظارت‌های گازی در مازندران افزود: کنترل گرماتاب‌ها و برخورد با مصرف‌های غیرضروری انجام می‌شود تا از قطع گاز جلوگیری شود. 

مدیرعامل شرکت گاز مازندران با بیان اینکه تاکنون ۲۵۰ هزار ویلای خالی از سکنه در استان شناسایی شده است، تصریح کرد: خط قرمز شرکت گاز، حفظ پایداری گاز بخش خانگی است و در شرایط بحرانی، اولویت اصلی تأمین گاز خانوارها خواهد بود. 

جوادی ادامه داد: متأسفانه در برخی ویلاها با وجودعدم سکونت، وسایل گرمایشی روشن مانده که منجر به هدررفت انرژی می‌شود، گاز این اماکن پس از اخطار قطع شده و همچنین استفاده از وسایل گرمایشی در فضاهای باز برخی واحدهای صنفی شناسایی و با آن‌ها برخورد قانونی شده است. 

وی با اشاره به نظارت جدی بر مصرف ادارات، گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی موظف به رعایت دمای ۱۸ درجه سانتی‌گراد و کاهش حداقل ۲۰ درصدی مصرف نسبت به سال ۱۴۰۱ هستند. در مواردی که این دستورالعمل رعایت نشده، حتی گاز برخی ادارات نیز قطع شده است. 

مدیرعامل شرکت گاز مازندران یادآور شد: در هر هفته قطع گاز سه تا چهار هزار ویلا در دستور کار قرار دارد و تاکنون بیش از ۱۰ هزار و ۹۰ ویلای خالی از سکنه قطع گاز شده‌اند. 

جوادی تأکید کرد: رصد ویلاهای خالی و مصرف غیرمتعارف گاز همچنان ادامه دارد و نخستین اولویت شرکت، حفظ پایداری گاز بخش خانگی است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج