۱۵۷۷۵۷۰
۱ نظر
۱۰۱۲
۱ نظر
۱۰۱۲
پ

این منطقه از کشور پس از ۱۲ سال سفیدپوش شد

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان از بارش برف در شهر نصرت‌آباد پس از ۱۲ سال خبر داد، ارتفاع برف در این منطقه به ۶ سانتی‌متر رسیده است.

ایسنا: مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان از بارش برف در شهر نصرت‌آباد پس از ۱۲ سال خبر داد و گفت: ارتفاع برف در این منطقه به ۶ سانتی‌متر رسید.

2109862_641

محسن حیدری اظهار کرد: آخرین بارش برف در نصرت‌آباد به اسفندماه سال ۱۳۹۱ بازمی‌گردد و این ایستگاه هواشناسی پس از ۴۷۲۰ روز، بار دیگر بارش برف را ثبت کرده است.

وی ادامه داد: در شهر زاهدان نیز ارتفاع برف به ۵ سانتی‌متر رسید و این شهر پس از گذشت ۳۶۹ روز دوباره سفیدپوش شد. همچنین شهرستان سراوان با ثبت ۲ سانتی‌متر برف، پس از دو دهه شاهد بارش برف بود. علاوه بر این، گزارش‌هایی از بارش برف در ۱۵ ایستگاه هواشناسی و بارانسنجی گزارش شده که در مناطق  گُشت، سیرکان و چاه‌زرد از توابع زاهدان و چگرد از توابع شهرستان خاش با ارتفاع ۱۲ سانتی متر نیز دریافت شده است.

وی بیان کرد: از مجموع ۱۴ ایستگاه هواشناسی و باران‌سنجی در سطح استان، بارش باران گزارش شده که میزان آن در زابل ۰.۲ میلی‌متر، نصرت‌آباد ۵.۸ میلی‌متر و زاهدان ۱.۱ میلی‌متر به ثبت رسیده است.

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ناشناس

    از اینترنت خبر بزار چرا بعضیا وصلن بعضیا نه چه وضعیه ایرانسل الا وصله همراه اولیا نه مثلا یا شاتل اسیا تک وصلا مابقی شرکتا نه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج