۱۵۷۷۷۷۰
۱ نظر
۱۰۶۶
۱ نظر
۱۰۶۶
پ

پیش‌بینی هوا طی ۵ روز آینده اعلام شد

رییس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی جدید از روز چهارشنبه خبر داد؛ سامانه‌ای که با حرکت به سمت شرق، بیشتر مناطق کشور را دربرمی‌گیرد و فقط جنوب و جنوب‌شرق را تحت‌تأثیر قرار نمی‌دهد.

ایسنا: رییس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی جدید از روز چهارشنبه خبر داد؛ سامانه‌ای که با حرکت به سمت شرق، بیشتر مناطق کشور را دربرمی‌گیرد و فقط جنوب و جنوب‌شرق را تحت‌تأثیر قرار نمی‌دهد.

پیش بینی آب و هوا

صادق ضیاییان ضمن تشریح پیش‌بینی پنج روزه هواشناسی اظهار کرد: بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری، امروز (۶ بهمن‌ماه) نوار شرقی و شمال شرق تحت تاثیر سامانه بارشی قرار دارد و بارش در جنوب سیستان و بلوچستان شدید است. این سامانه بارشی به‌تدریج از مرزهای شرقی خارج می‌شود.

به گفته وی امروز خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج و متلاطم پیش‌بینی شده است.

وی ادامه داد: اگرچه فردا (۷ بهمن‌ماه) آسمان بیشتر مناطق کشور صاف و آفتابی است اما چهارشنبه (۸ بهمن‌ماه) سامانه بارشی جدید از غرب وارد ایران می‌شود و در نیمه غربی کشور و ارتفاعات البرز سبب بارندگی خواهد شد. این سامانه بارشی پنجشنبه (۹ بهمن‌ماه) با حرکت به سوی شرق اغلب مناطق به‌جز نواحی جنوب و جنوب شرق را تحت تاثیر خود قرار خواهد داد.

ضیاییان اضافه کرد: جمعه (۱۰ بهمن‌ماه) بارش پراکنده در شرق، شمال شرق و برخی مناطق غرب و شمال غرب ادامه خواهد داشت و بارش در مناطق کوهستانی و سردسیر به‌صورت برف با احتمال کولاک برف و در مناطق جنوبی رگبار باران همراه با رعد و برق و وزش باد شدید موقتی خواهد بود.

وی در خصوص تغییر شاخص آلودگی هوای کلانشهرها نیز اظهار کرد: دو روز آینده افزایش غلظت آلاینده‌های جوی کاهش کیفیت هوا و افزایش شاخص آلودگی هوا در شهرهای اراک، اصفهان، ارومیه، تبریز، تهران و کرج مورد انتظار است. این شرایط چهارشنبه به جز تبریز و ارومیه در سایر این شهرها ادامه خواهد داشت. 

رییس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی درباره درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز گفت: آسمان تهران فردا (۷ بهمن) صاف تا کمی ابری همراه با غبار محلی با حداقل و حداکثر دمای ۱۱ و صفر درجه سانتیگراد و پس فردا (۸ بهمن) کمی ابری همراه با غبار محلی به‌تدریج افزایش ابر و وزش باد گاهی بارش باران و برف با کمترین و بیشترین دمای ۱ و ۱۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با ۱۳- و ۱۱- درجه سردترین و بندرعباس فردا با دمای ۲۱ و ۲۲ درجه سانتیگراد گرم‌ترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

صحت پیش‌بینی هواشناسی در بازه زمانی یک هفته حدود ۸۰ درصد است. 

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ناشناس

    برگشتن به عصر حجر چون نرم‌افزار هواشناسی اپدیت نمیشه.. خخخ

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج