۱۵۷۹۱۳۴
۸۱۹
۸۱۹
پ

وام مسکن برای این افراد ۵۰۰ میلیون شد

روند اجرایی پرداخت تسهیلات مشابه سال‌های قبل خواهد بود و پس از معرفی متقاضیان به بانک‌ها، مراحل فنی و اداری طبق ضوابط انجام می‌شود. همچنین هماهنگی‌ها و رایزنی‌های لازم با شبکه بانکی انجام شده و فرآیند اجرایی از این نظر با مشکلی مواجه نیست.

باشگاه خبرنگاران: معاون برنامه ریزی بنیاد مسکن گفت:طبق مصوبه هیئت دولت تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی امسال به ۲۰۰ هزار متقاضی با نرخ سود ۵ درصد و بازپرداخت ۲۰ ساله پرداخت خواهد شد.

وام+مسکن+_+وام+خانه+_+وام+اجاره+مسکن

محمد حسین رحمانی خلیلی، معاون برنامه‌ریزی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، از تصویب تسهیلات جدید حوزه مسکن روستایی و محرومان در هیئت دولت خبر داد گفت:این مصوبه اخیراً در صحن هیئت دولت به تصویب رسیده و براساس این مصوبه، پرداخت تسهیلات جدید مسکن پس از طی روال‌های اداری و انعقاد موافقت‌نامه با سازمان برنامه و بودجه آغاز خواهد شد که این فرآیند معمولاً حدود یک تا دو هفته زمان می‌برد.

وی خاطرنشان کرد: روند اجرایی پرداخت تسهیلات مشابه سال‌های قبل خواهد بود و پس از معرفی متقاضیان به بانک‌ها، مراحل فنی و اداری طبق ضوابط انجام می‌شود. همچنین هماهنگی‌ها و رایزنی‌های لازم با شبکه بانکی انجام شده و فرآیند اجرایی از این نظر با مشکلی مواجه نیست.

معاون برنامه‌ریزی بنیاد مسکن در ادامه با اشاره به سهمیه‌های باقی‌مانده تسهیلات سال گذشته گفت: همچنان حدود ۶ تا ۷ هزار واحد از سهمیه تسهیلات ۴۰۰ میلیون تومانی باقی مانده است که متقاضیان می‌توانند از آن استفاده کنند.

رحمانی اظهار کرد: مجموع سهمیه تسهیلات مسکن روستایی و مسکن محرومین شهری برای سال آینده حدود ۲۰۰ هزار فقره است که بازپرداخت آن ۲۰ ساله و نرخ سود آن ۵ درصد است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج