۱۵۸۴۰۷۳
۲۰۷۴
۲۰۷۴
پ

سنتکام: چهارمین سرباز آمریکایی کشته شد

مرکز فرماندهی ایالات متحده در منطقه اذعان کرد، یکی دیگر از نیروهایش در جریان حملات تلافی‌جویانه ایران کشته شده است.

ایسنا: ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) روز دوشنبه با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: شمار نیروهای آمریکایی که تاکنون در حملات ایران کشته شده‌اند، به چهار نفر رسیده است.

69a3b20995e4a7e0e6c7302c

در این اطلاعیه آمده است که چهارمین نفر ابتدا در حملات اولیه زخمی شده و سپس به کشته شده است.

فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا روز یکشنبه 10 اسفند با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس اذعان کرد: «تا ساعت ۹:۳۰ صبح به وقت شرق آمریکا، اول مارس، سه نفر از نیروهای آمریکایی در جریان عملیات خشم حماسی کشته و پنج نفر دیگر به شدت زخمی شده‌اند.»

این فرماندهی گفت: «وضعیت متغیر است بنابراین اطلاعات تکمیلی از جمله هویت رزمندگان جان‌باخته را تا ۲۴ ساعت پس از اطلاع‌رسانی به نزدیکانشان، منتشر نخواهیم کرد.»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج