کشف بیش از ۵۵ کیلوگرم کوکائین توسط پلیس
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا از کشف بیش از ۵۵ کیلوگرم مخدر کوکائین و دستگیری سرشبکه و اعضای اصلی باند قاچاق مواد مخدر خبر داد.
ایرنا: رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا از کشف بیش از ۵۵ کیلوگرم مخدر کوکائین و دستگیری سرشبکه و اعضای اصلی باند قاچاق مواد مخدر خبر داد.

سردار ایرج کاکاوند در تشریح این خبر اظهار کرد: در راستای برنامه ریزی های راهبردی، موثر و با هدف برخورد جدی با باندها و شبکه های تهیه و توزیع مواد مخدر از نوع کوکائین با منشاء کشورهای تولید کننده، معاونت امور منطقه ای و امور بین الملل پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در راستای تحقق اهداف بلند مدت خود پس از ۶ ماه فعالیت بی وقفه اطلاعاتی، شناسایی عناصر و باندهای ورود کوکائین به داخل خاک کشورمان و ترانزیت آن را در کار ویژه خود قرار داد.
وی افزود: در نهایت با شناسایی عناصر اصلی برخی از باندهای فعال این گونه موادمخدر پس از هماهنگی با مقامات قضایی، اقدام به انهدام یکی از باندهای اصلی تهیه و توزیع ماده مخدر کوکائین کرده و از این شبکه بیش از ۵۵ کیلوگرم مواد مخدر کوکائین کشف شد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا بیان کرد: ۳ نفر از جمله سرکرده باند مزبور که فعالیت های گسترده ای در امر توزیع کوکائین در کشور داشتند، دستگیر شدند.
سردار کاکاوند گفت: شناسایی و برخورد با سایر باندها و عناصر تهیه و توزیع ماده مخدر کوکائین همچنان در دستور کار پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا است.
ارسال نظر