۱۵۹۳۰۸۴
۴۷۷
۴۷۷
پ

وضعیت دانش‌آموزان بازگشته از امارات به کجا رسید؟

بخش قابل توجهی از این دانش‌آموزان در مدارس بین‌المللی یا انگلیسی‌زبان تحصیل می‌کردند و اکنون بازگشت ناگهانی به سیستم آموزشی ایران، آن‌ها را با چالش‌های متعددی مواجه کرده است.

ایلنا: جنگ فقط موشک و انفجار نیست؛ گاهی یک تصمیم سیاسی در کشوری دیگر، آینده تحصیلی صدها کودک را معلق می‌کند. در روزهایی که حملات اسرائیل و آمریکا به اوج خود رسیده بود، امارات که در همسویی با متجاوزان به کشورمان، خاک خود را در اختیار آنان قرار داده است، در جبهه دیگری هم به ایرانیان حمله کرد.

امارات

برخی خانواده‌های ایرانی مقیم امارات می‌گویند ناگهان با محدودیت‌های اقامتی، فشارهای اداری و در مواردی عدم تمدید ویزا روبه‌رو شده‌اند؛ اتفاقی که به گفته آن‌ها، عملاً در برخی از موارد به خروج اجباری از این کشور منجر شده است. حالا بسیاری از این خانواده‌ها به ایران بازگشته‌اند؛ با مدارس نیمه‌تمام فرزندان و کودکانی که نمی‌دانند سال تحصیلی آینده را کجا باید ادامه دهند.

بخش قابل توجهی از این دانش‌آموزان در مدارس بین‌المللی یا انگلیسی‌زبان تحصیل می‌کردند و اکنون بازگشت ناگهانی به سیستم آموزشی ایران، آن‌ها را با چالش‌های متعددی مواجه کرده است؛ از تفاوت زبان آموزشی و ناهماهنگی در سرفصل‌های درسی و حتی مشکل معادل‌سازی کارنامه‌ها و مدارک تحصیلی گرفته تا ناتوانی از شرکت در کلاس‌های آنلاین خودشان که این روزها با قطعی اینترنت بین‌الملل با مشکلات فراوانی روبه‌رو شده‌اند.

اکبر پولادی،  عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، درباره مشکلات این خانواده‌ها گفت: وزارت آموزش و پرورش برای همه این عزیزانی که وارد کشور شده‌اند، برنامه دارد و سریعاً هماهنگی‌های لازم را انجام می‌دهد.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: به حضور این عزیزان در کشور خیرمقدم می‌گوییم. این‌ عزیزان به کشور خودشان خوش آمدند و ان‌شاءالله همه ما با هم باید قصد و عزم‌مان این باشد که ایران عزیز را بسازیم و اینجا سرمایه‌گذاری کنیم؛ اینجا وطن ماست.

وی افزود: همه باید به وطن خودشان دل ببندند و به وطن خودشان عشق بورزند، این عزیزان هم الان که آمده‌اند، می‌بینند که این وطن خودشان است که آن‌ها را در آغوش گرفته است و هیچ سرزمین دیگری، سرزمین مادری نخواهد شد. خیلی‌ها قطعاً الان به این نتیجه رسیده‌اند. ما هم ضمن اینکه نگران شرایط به هم ریخته زندگی‌ این عزیزان هستیم، تاکید داریم که این‌ها هموطنان ما هستند که به کشور خودشان و سرزمین مادری‌شان آمده‌اند و در خدمتشان خواهیم بود.

پولادی عنوان کرد: به این عزیزان می‌گوییم برای فرزندانشان هم نگران نباشند. هم مدارس خوب ایرانی این وظیفه را به عهده خواهند گرفت، هم سال تحصیلی‌ای را که در آن قرار داشته‌اند تطبیق می‌دهند و هماهنگ‌شان می‌کنند و برای سال تحصیلی آینده تعیین تکلیف می‌کنند که چه برنامه‌هایی باید داشته باشند؛ در همین تابستانی که در پیش است برایشان برنامه‌ریزی می‌کنند تا هیچ وقفه‌ای برای تحصیل‌شان به هیچ عنوان به وجود نیاید.

وی خاطرنشان کرد: اطمینان می‌دهم هیچ اضطراب و نگرانی‌ای برای فرزندان خوب‌مان که وارد کشور شده‌اند، وجود نخواهد داشت. طی روزهای آینده ما با وزارت آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش جلسه داریم. وزارت آموزش و پرورش گزارش مبسوطی را از تعداد این‌ افراد، کلاس‌ها، برنامه‌های‌شان، مقاطع تحصیلی‌شان، رشته‌هایی که احتمالاً در آن تحصیل می‌کنند و اینکه چگونه می‌شود با ضوابط و مقرراتی که در ایران وجود دارد، این‌ها را تطبیق داد و نگرانی‌هایشان را رفع کرد، به مجلس ارائه خواهد داد؛ بنابراین این خانواده‌ها هیچ دغدغه و نگرانی‌ای نداشته باشند. وزارت آموزش و پرورش در حداقل زمان، بهترین شیوه را ان‌شاءالله تدوین و ارائه خواهد کرد.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این‌که آیا ارائه اینترنت بین‌الملل به این دانش‌آموزان که نیاز به ادامه تحصیل به صورت آنلاین در مدارس خود در خارج از کشور دارند، ممکن است، اظهار داشت: بله، برای این‌ دانش آموزان امکان این‌که اینترنتی که مورد نیازشان است در اختیارشان قرار گیرد، وجود دارد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج