۱۵۹۶۴۳۱
۴۴۱
۴۴۱
پ

بیانیه سنتکام درباره ماموریت ناو آبراهام لینکلن علیه ایران

فرماندهی مرکزی آمریکا شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد که ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن همچنان به حمایت از محاصره دریایی اعمال شده علیه ایران ادامه می‌دهد.

فارس نوشت: فرماندهی مرکزی آمریکا شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد که ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن همچنان به حمایت از محاصره دریایی اعمال شده علیه ایران ادامه می‌دهد.

78f5c320aaf24362bd87d8b5db5e8290

فرماندهی مرکزی آمریکا در بیانیه خود اعلام کرد که از زمان آغاز محاصره دریایی ایران تا کنون، به 122 کشتی دستور داده شده تا مسیر خود را در راستای پیروی از محاصره دریایی ایران تغییر دهند.

نیروی دریایی آمریکا از 24 فروردین رفت و آمد کشتی‌ها به بنادر ایران را ممنوع اعلام کرده است و از آن زمان جنگنده‌های آمریکایی به 5 کشتی که به سوی بنادر ایران در حرکت بوده حمله کرده و آنها را از کار انداخته‌اند.

کشتی فله‌بر «لیان استار» پنجمین کشتی بود که آمریکا در طول مدت محاصره ایران از کار انداخته است. این کشتی که روز شنبه در حال حرکت به سوی یکی از بنادر ایران بوده توسط جنگنده‌های آمریکایی مورد حمله قرار گرفته و از کار افتاد. روز گذشته سپاه پاسداران نیز در واکنش به این حمله، طی یک عملیات مقابله به مثل، کشتی "msc. sariska" با مالکیت دشمن امریکایی - صهیونی را در خلیج فارس با موشک کروز مورد هدف قرار داد.

 

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج