۱۶۰۳۵۰۰
۶
۶
پ

مقایسه دو کتابفروشی از دو قرن متفاوت در تهران

در سال‌های اخیر، چهره بسیاری از کتاب‌فروشی‌ها تغییر کرده است.

چیدانه: در سال‌های اخیر، چهره بسیاری از کتاب‌فروشی‌ها تغییر کرده است. دکوراسیون‌های مدرن، نورپردازی‌های خاص، کافه‌های دنج و قفسه‌هایی که گاهی بیشتر از کتاب، سوژه عکاسی و تولید محتوا هستند، باعث شده‌اند برخی از این فضاها بیش از آنکه محل کتاب‌خواندن باشند، به لوکیشن‌هایی محبوب برای شبکه‌های اجتماعی تبدیل شوند.

اما در این میان، کتاب‌فروشی اسلامیه مسیر دیگری را انتخاب کرده است؛ نه برای جلب توجه با طراحی‌های پرزرق‌وبرق، بلکه با تکیه بر اصالت، سابقه و هویت فرهنگی خود.

برای مشاهده ادامه مطلب کلیک کنید.

1

با سفارش پک تقویت موی اسپیرولینا، ریزش موهات رو ریشه ای درمان کن! تحت لیسانس آلمان

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج