۱۶۰۹۷۶۲
۸۵۸
۸۵۸
پ

نماینده مجلس: پزشکیان و قالیباف مثل من نمیان بگن

ماشین‌ ماشین سوختِ مجوزدار از مرز خارج می‌شود!

نخعی، نماینده مجلس، با انتقاد از وضعیت قاچاق سوخت مدعی شد بخشی از خروج بنزین و گازوئیل از کشور نه به‌صورت پنهانی، بلکه در قالب فرآیندی رسمی و با مجوز انجام می‌شود.

جهان صنعت: نخعی، نماینده مجلس، با انتقاد از وضعیت قاچاق سوخت مدعی شد بخشی از خروج بنزین و گازوئیل از کشور نه به‌صورت پنهانی، بلکه در قالب فرآیندی رسمی و با مجوز انجام می‌شود. او گفت خودروها به‌راحتی تا مرز می‌روند و سوخت خریداری‌شده را برای خروج از کشور منتقل می‌کنند؛ موضوعی که به گفته او نشان‌دهنده وجود خلأهای جدی در مدیریت مصرف و نظارت بر توزیع سوخت است.

 

 

توی کل ایران صحبت از این چربیسوز گیاهه! 60%تخفیف تا امشب

خرید محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج