صحنهای عجیب از نحوه تعمیر لوله آب شهری در تنکابن!
ویدئویی از عملیات تعمیر لوله اصلی آب در تنکابن منتشر شده که حضور یکی از نیروهای آبفا در محل شکستگی و تلاش او برای رفع مشکل، بدون تجهیزات ایمنی کافی، مورد توجه قرار گرفته است.
برترینها: ویدئویی از عملیات تعمیر لوله اصلی آب در تنکابن منتشر شده که حضور یکی از نیروهای آبفا در محل شکستگی و تلاش او برای رفع مشکل، بدون تجهیزات ایمنی کافی، مورد توجه قرار گرفته است.
شکستگی یک لوله اصلی آب با قطر ۲۵۰ میلیمتر در خیابان علامه تنکابن، باعث قطع آب در برخی مناطق شهری شهسوار شده بود. این حادثه نیروهای اداره آب و فاضلاب شهرستان را به محل کشاند و عملیات تعمیر لوله پس از چند ساعت تلاش به پایان رسید.
با این حال، آنچه از این عملیات در فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته، نحوه حضور یکی از نیروهای آبفا در محل شکستگی است؛ جایی که او برای انجام تعمیرات به زیر آب میرود، در حالی که در ویدئوی منتشرشده اثری از تجهیزات ایمنی و حفاظتی متناسب با این شرایط دیده نمیشود.
ارسال نظر