۱۶۲۲۰۳۶
۱۱۵
۱۱۵
پ

احتمال قطع آنتن ۱۰۰ هزار گوشی قاچاق

بین ۷۰ تا ۱۰۰ هزار گوشی با ورود غیرقانونی به شبکه ارتباطی کشور در معرض قطع آنتن قرار دارند و تاکنون آنتن حدود ۱۰ هزار دستگاه مسدود شده است.

ایسنا: یک کارشناس بازار موبایل می‌گوید بین ۷۰ تا ۸۰ هزار گوشی و طبق برخی آمارها تا ۱۰۰ هزار دستگاه، از مسیرهای غیرقانونی وارد شبکه‌ی ارتباطی کشور شده‌اند و ممکن است با قطع آنتن مواجه شوند.

اخیراً آنتن حدود ۱۰ هزار دستگاه از این گوشی‌ها مسدود شده است. به همین دلیل، خریداران موبایل باید پیش از خرید از اصالت دستگاه و قانونی بودن ثبت آن در شبکه‌ی ارتباطی کشور مطمئن شوند.

ظاهرا شناسه‌های اختصاص‌یافته‌ی IMEI به برخی مدل‌های گوشی شیائومی در بازار، در اصل متعلق به دستگاه‌های پوز بوده و از مسیرهایی خارج از شبکه‌ی رسمی واردات و خدمات پس از فروش فعال شده‌اند.

6477648

رضا عالیان، کارشناس صنعت موبایل و سخنگوی سابق انجمن تلفن همراه ایران، ضمن تاکید بر لزوم ریشه‌یابی جرائم و تخلفات پرتکرار دو سال اخیر در بازار موبایل اعلام کرد که این موارد باید ریشه‌ای دیده شوند که چرا چنین تخلفاتی مدام تکرار می‌شوند.

کارشناسان به خریداران توصیه می‌کنند هنگام خرید، فاکتور رسمی و معتبر از فروشنده دریافت کنند و کد شناسه‌ی اصالت کالا را با شناسه‌ی درج‌شده روی ضمانت‌نامه‌ی شرکتی تطبیق دهند.

همچنین باید شناسه‌ی IMEI درج‌شده روی جعبه با شناسه‌ی داخل گوشی مطابقت داشته باشد. برای بررسی این شناسه می‌توان کد دستوری *#۰۶# را شماره‌گیری کرد و سپس با استعلام IMEI در سامانه‌ی همتا، وضعیت ثبت و اصالت دستگاه را بررسی کرد.

بررسی این موارد پیش از پرداخت هزینه می‌تواند احتمال خرید گوشی فاقد ثبت قانونی را کاهش دهد؛ گوشی‌هایی که ممکن است پس از مدتی امکان اتصال به شبکه‌ی موبایل را از دست بدهند.

تست آمادگی شروع کسب‌وکار
الان استخدامم یا اول اینو ببین؟

کارمند بمونم یا رئیس خودم بشم؟!

با این تست ببین چقدر برای شروع کسب‌وکارت آماده هستی!

رایگان تست بده!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج