۱۶۲۲۰۶۴
۲ نظر
۲۴۴
۲ نظر
۲۴۴
پ

ماجرای قطع چنار ۸۰۰ ساله برای احداث سرویس بهداشتی

درختی که از قرن‌ها پیش ایستاده بود، قربانی تصمیم عجیب مدیران محلی شد؛ ماجرای قطع چنار کهنسال زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی با ورود دادستان، وارد فاز قضایی شد.

ایسنا: علی فاضلی دادستان اهر، گفت: در پی قطع درخت چنار تاریخی روستای زگلیک با هدف فروش و تامین هزینه احداث سرویس بهداشتی در روستای زگلیک، پرونده قضایی در شعبه دوم بازپرسی اهر تشکیل و در حال رسیدگی است.

درخت+چنار

وی افزود: دستگاه لودری که اقدام به قطع درخت کرده توقیف و در پارکینگ است و بخشی از تنه قطع شده درخت چنار زگلیک توسط نیروی انتظامی با همکاری یگان حفاظت میراث فرهنگی ضبط شده است.

تحقیقات اولیه حاکی است درخت تاریخی و ثبت ملی چنار روستای زگلیک شهرستان اهر بعد از ۸۰۰ سال عمر با هماهنگی بخشداری فندقلو شهرستان اهر با هدف فروش و تامین هزینه احداث سرویس بهداشتی در روستای زگلیک، قطع شده است.

تست آمادگی شروع کسب‌وکار
الان استخدامم یا اول اینو ببین؟

کارمند بمونم یا رئیس خودم بشم؟!

با این تست ببین چقدر برای شروع کسب‌وکارت آماده هستی!

رایگان تست بده!

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    اگه بهتون بگیم دشمن ایران بهتون بر می خوره؟؟؟

  • امیر

    به خاطر چند تا بیسواد کج فهم ، تاریخ زنده 800 ساله را قطع کردن .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج