۱۷۰۸۷۶
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

عذرخواهی «Fox News» از مسلمانان

شبکه تلویزیونی فاکس نیوز به سبب طرح ادعاهایی مبنی بر اینکه مناطقی در اروپا وجود دارد که مسلمانان در آنجا زندگی می کنند و کسی جرات ورود به آنجا را ندارد، چندین بار عذر خواهی کرد.

واحد مرکزی خبر: شبکه تلویزیونی فاکس نیوز به سبب طرح ادعاهایی مبنی بر اینکه مناطقی در اروپا وجود دارد که مسلمانان در آنجا زندگی می کنند و کسی جرات ورود به آنجا را ندارد، چندین بار عذر خواهی کرد.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد؛ مجریان و تحلیل گران این شبکه اعلام کرده بودند مناطقی در اروپا به ویژه در فرانسه و انگلیس وجود دارد که به طور عمده غیر مسلمانان اجازه ورود به آنجا را ندارند و پلیس نیز به این مناطق وارد نمی شود.

استیون امرسون تحلیل گر امنیتی یک هفته پیش در برنامه ای درباره نگرش چند فرهنگی گفته بود غیر مسلمانان به شهر بیرمنگام انگلیس نمی روند.

به دنبال این اظهارات و ادعاهای ضد اسلامی ، شبکه تلویزیونی فاکس نیوز در برنامه های مختلف روز شنبه خود به دفعات بابت طرح چنین ادعاهایی عذر خواهی کرد.

جول باندراس از مسئولان این شبکه تلویزیونی نیز گفت :‌در طول هفته گذشته برخی اشتباهات در باره جامعه مسلمانان اروپا در این شبکه ، صورت گرفته است.

بعد از حملات تروریستی در فرانسه، شبکه تلویزیونی فاکس نیوز اعلام کرد برخی مسلمانان در اروپا غیر قابل کنترل شده اند.

فاکس نیوز نیز اعلام کرد ما عمیقا بابت اشتباهمان ، پوزش می خواهیم.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج