۱۸۹۵۹۵
۵۰۰۳
۵۰۰۳
پ

کاهش شکایات مردمی از تاکسیرانی مشهد

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری مشهد گفت: در نوروز امسال شکایات مردمی از شبکه تاکسیرانی شهر مشهد کاهش یافته است.

خبرگزاری فارس: مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهرداری مشهد گفت: در نوروز امسال شکایات مردمی از شبکه تاکسیرانی شهر مشهد کاهش یافته است.

علی اصغر نیشابور اظهار داشت: خوشبختانه با به‌کارگیری 30 اکیپ خودرو و دو اکیپ موتوری در شهر مشهد برای جلوگیری از هرگونه تخلف، آمار شکایت از تاکسیرانان کاهش یافته است.

وی افزود: تمام ۱۳ هزار تاکسی شهر مشهد در این ایام فعال بوده و برای آنها هیچ‌گونه مرخصی صادر نشده تا با ورود زائران هیچ‌گونه کاستی در شهر به وجود نیاید و از این تعداد تاکسی فقط هزار و ۵۰۰ تاکسی در هسته مرکزی شهر مشهد فعال هستند.

نیشابوری بیان داشت: در مبادی ورودی حرم رضوی نیز 200 دستگاه تاکسی موسوم به زائر در نظر گرفته شده که به صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت هستند و همچنین این تاکسی‌ها به دستگاه کارت‌خوان برای پرداخت از طریق کارت اعتبار مجهز شده است.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی در پایان تاکید کرد: زائران و مجاوران در صورت هرگونه تخلف احتمالی از سوی تاکسیرانان می‌توانند دو شماره ۳۳۱۳۴ و ۳۴۴۸۱۵۰ تماس حاصل کنند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج