۲۴۲۷۷۷
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

امکان کاندیداتوری زنان برای مجلس خبرگان

یت‌الله سیدکاظم موسوی بجنوردی گفت: عقیده‌ام این است که هیچ منعی برای حضور زنان در مجلس خبرگان نیست چون در مرجع تقليد، فقيه و اعلم مي‌خواهيم.

روزنامه آرمان: آیت‌الله سیدکاظم موسوی بجنوردی گفت: عقیده‌ام این است که هیچ منعی برای حضور زنان در مجلس خبرگان نیست چون در مرجع تقليد، فقيه و اعلم مي‌خواهيم.

اكنون زن فقيه داريم، نمي‌گويم اعلم اما امكان دارد زني فردا اعلم شود. رئیس مرکز دایره‌المعارف بزرگ اسلامی افزود: شرعا نمي‌توانيم بگوييم، جنسيت در مجلس خبرگان ملاك است بلکه بايد اهل خبره باشند.

كجا آمده كه جنسيت بايد مرد باشد؟ از حكم عقل است كه رجوع عاقل به جاهل صورت گیرد و چه فرقي مي‌كند.

جنسيت ملاک نیست كه بايد به مرد رجوع كند و اگر زني فقيه بزرگي شد، مي‌توان از او تقليد كرد.

به گفته موسوی بجنوردی، واقع اين است كه جنسيت هيچ وقت در اسلام ملاك فضيلت نيست. ملاك فضيلت در اسلام، علم و تقواست. ملاك فضيلت اخلاق است و نبايد تبعيض قائل شويم.
Native Ad

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج