adexo3
۳۸۴۳۸۶
۱ نظر
۵۰۰۸
۱ نظر
۵۰۰۸
پ

مشتریان نفت ایران ۲ برابر شدند

مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی از افزایش دو برابری کشورهای مشتری نفت ایران خبر داد و گفت: ایران روزانه ۶/۲ میلیون بشکه نفت و میعانات گازی صادر می‌کند.

روزنامه آرمان: مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی از افزایش دو برابری کشورهای مشتری نفت ایران خبر داد و گفت: ایران روزانه ۶/۲ میلیون بشکه نفت و میعانات گازی صادر می‌کند.

به گزارش شرکت پایانه‌های نفتی ایران، سید پیروز موسوی با بیان اینکه شرکت پایانه‌های نفتی ایران همواره برای ایجاد ظرفیت‌های مناسب برای توسعه صادرات نفت خام تلاش ویژه‌ای داشته است و در این راستا تلاش شده تا زیرساخت‌ها فراهم شود، اظهار کرد: توسعه ظرفیت‌های ذخیره‌سازی نفت در پایانه‌های صادراتی، یک راهبرد اساسی بوده و از این رو هم اکنون ساخت و توسعه مخازن جدید در دستور کار قرار گرفته است.

او با اعلام اینکه در طول چند سال گذشته تاکنون به منظور افزایش توان عملیاتی صادرات نفت، نسبت به تجهیز، نوسازی و توسعه اسکله‌ها و زیرساخت‌های مربوطه اقدام شده است، تصریح کرد: در شرایط فعلی شاهد ارتقای سطح توانمندی در عرصه صادرات نفت کشور هستیم. این مقام مسئول با اشاره به دستیابی پایانه‌های نفتی ایران به رکوردهای جدید صادراتی، عنوان کرد: بارگیری همزمان ۱۰ فروند نفتکش در پایانه نفتی خارگ، یکی از دستاوردهای مهم در این زمینه بوده است. موسوی با اشاره به واکنش مثبت جامعه جهانی به افزایش صادرات نفت ایران، بیان کرد: شاهد استقبال خوبی از سوی کشورهای مختلف در مقابل افزایش صادرات نفت ایران هستیم و کشورهای معدودی در این زمینه نگران هستند، البته افزایش صادرات نفت ایران درحالی شکل گرفته است که رقبای ایران از همه توان خود برای جلوگیری از ادامه این روند استفاده می‌کنند.

همچنین به گفته مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران صادرات گاز در دولت یازدهم با بیش از ۶/۱۳ درصد افزایش نسبت به دوره قبل (دولت دهم) بالغ بر ٢۰ میلیارد و ٣۰۰ میلیون مترمکعب شده است. به گزارش وزارت نفت، حمیدرضا عراقی در آیین تودیع و معارفه مدیر توسعه منابع انسانی این شرکت با بیان اینکه صادرات پایدار گاز سبب اعتماد بین‌المللی به صنعت گاز ایران شده، افزود: صنعت گاز افزون بر تامین نیاز بخش‌های مختلف داخل کشور به صنعتی ارزآور برای کشورمان تبدیل شده است.

او به فعالیت‌های شرکت ملی گاز ایران در سه سال گذشته اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به افزایش تولید گاز از مخزن مشترک پارس جنوبی، حجم تحویل گاز به بخش‌های مختلف مصرف از جمله نیروگاه ها و صنایع نیز افزایش یافت و این موضوع افزون بر صرفه‌جویی‌های اقتصادی سبب کاهش آلودگی هوا نیز شده است. این مقام مسئول با بیان اینکه در سه سال گذشته به ٩١ شهر و شش هزار و ١٣۰ روستا گازرسانی شده، ادامه داد: اجرای این طرح‌ها در ۵۰ سال فعالیت صنعت گاز بی‌سابقه بوده است. گازرسانی به ٧۰ شهر و هشت هزار روستای دیگر نیز تا پایان فعالیت دولت یازدهم به بهره‌برداری می‌رسد.

حضور پالایشگاه‌سازان ژاپنی در ایران

معاون وزیر نفت با تشریح لیست جدید شرکت‌های متقاضی خارجی برای ساخت و توسعه پالایشگاه‌های نفت ایران، اعلام کرد: تاکنون هفت تفاهمنامه و قرارداد با شرکت‌های چینی، ژاپنی و کره‌ای امضا شده است. به گزارش مهر، عباس کاظمی در تشریح مهم‌ترین مذاکرات و تفاهمنامه‌هایی که با شرکت‌های خارجی به منظور ساخت، نوسازی و توسعه پالایشگاه‌های نفت کشور امضا شده، گفت: در حال حاضر اجرای طرح‌های کاهش ظرفیت تولید نفت کوره، احداث پالایشگاه‌های جدید و بهبود فرایند تولید فراورده‌های نفتی در پالایشگاه‌های موجود سه برنامه توسعه کمی و کیفی صنعت پالایش نفت ایران در دوران پسا برجام است.

او با اعلام اینکه هم اکنون ظرفیت پالایش نفت کشور به حدود یک میلیون و ۸۵۰ هزار بشکه در روز رسیده است، تصریح کرد: با اجرای طرح‌های جدید به قطع ظرفیت پالایش نفت کشور از مرز سه میلیون بشکه در روز عبور می‌کند. مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی با اعلام اینکه در کنار افزایش ظرفیت، کاهش تولید نفت کوره در سبد پالایش نفت کشور از دیگر برنامه‌های اولویت دار است، اظهار داشت: بر این اساس باید با اجرای طرح‌هایی، سهم تولید نفت کوره از حدود ۳۰ درصد فعلی به ۱۰ درصد در سبد پالایش نفت کشور کاهش یابد.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه تاکنون هفت تفاهمنامه و قرارداد برای اجرای طرح‌های کاهش تولید نفت کوره در پالایشگاه های موجود نفت امضا شده است، بیان کرد: از این رو برای اجرای طرح کاهش تولید نفت کوره در پالایشگاه نفت بندرعباس با دو شرکت ژاپنی «ماروبنی و چیودا» مذاکره و تفاهمنامه اولیه امضا شده است. کاظمی با اشاره به امضای تفاهمنامه‌ای با شرکت «اس.کی.اس» کره جنوبی برای اجرای طرح کاهش تولید نفت کوره در پالایشگاه نفت تبریز، بیان کرد: به منظور اجرای طرح توسعه، بهبود فرایند تولید و کاهش ظرفیت تولید نفت کوره پالایشگاه اصفهان هم تفاهمنامه‌ای با دایلم کره جنوبی امضا شده است.

او با بیان اینکه برای اجرای طرح کاهش تولید نفت کوره در پالایشگاه نفت تهران هم مذاکراتی با شرکت «جی.جی.سی.پی» ژاپن انجام گرفته است، تاکید کرد: این درحالی است که به منظور اجرای پترو پالایشگاه تبریز هم تفاهمنامه‌ای با شرکت «نیپون اویل» ژاپن امضا شده است. معاون وزیر نفت با بیان اینکه شرکت‌های ژاپنی بیش از سایر شرکت‌های آسیایی و اروپایی برای اجرای طرح‌های پالایشگاهی در ایران فعال بوده‌اند، یادآور شد: برای اجرای طرح تثبیت و ارتقای ظرفیت و بهبود فرایند تولید در پالایشگاه نفت آبادان هم تاکنون مذاکراتی با یک شرکت چینی انجام شده است. عباس کاظمی هفته گذشته هم در جمع خبرنگاران از مذاکره با شرکت انی ایتالیا به منظور سرمایه‌گذاری و ساخت پالایشگاه میعانات گازی پارس شیراز با ظرفیت ۱۲۰ هزار بشکه در روز خبر داده بود که بر این اساس باید منتظر حضور بیش از پیش خارجی‌ها در ایران بود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      پس چرا هزینه های زندگی هم به جای کاهش،چندین برابر افزایش یافته است.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج