۳۹۴۳۸۹
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

«ناسور» بهترین انیمیشن جشنواره عراق شد

انیمیشن سینمایی «ناسور» که از ایران در جشنواره غدیر کشور عراق حضور داشت، توانست جایزه بهترین انیمیشن این جشنواره را به‌دست آورد.

خبرگزاری ایلنا:‌ انیمیشن «ناسور» به کارگردانی داریوش الوند و تهیه‌کنندگی مشترک محمد حسین قاسمی و داریوش دالوند در جشنواره و بازار جشنواره غدیر کشور عراق حضور داشت و در مراسم اختتامیه این جشنواره که ظهر امروز یکشنبه چهار مهرماه برگزار شد، جایزه بهترین انیمیشن را دریافت کرد.

جایزه بهترین انیمیشن که با عنوان «الجرح الخالد» شناخته می‌شود، در میان آثاری از کشورهای ایران، عراق، سوریه، لبنان و مصر به انیمیشن سینمایی «ناسور» از ایران تعلق گرفت. داریوش دالوند، تهیه‌کننده اثر در مراسم حضور داشت و این جایزه را دریافت کرد.

این انیمیشن سینمایی که محرم و صفر در سینماهای کشور اکران می‌شود، راوی جراحتی است از شهادت مظلومانه امام حسین (ع) و یارانش در دل همه آزادی خواهان جهان ایجاد شده است و واقعه کربلا در بخش اعظمی از داستان آن به تصویر کشیده می‌شود.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج