۴۵۴۳۵۵
۱ نظر
۵۰۰۵
۱ نظر
۵۰۰۵
پ

نیترات آب تهران کمتر از حد مجاز است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: حد مجاز نیترات در آب آشامیدنی ۵۰ میلی گرم بر لیتر است که در آب آشامیدنی توزیعی در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران مقدار آن کمتر از حد مجاز است.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: حد مجاز نیترات در آب آشامیدنی ۵۰ میلی گرم بر لیتر است که در آب آشامیدنی توزیعی در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران مقدار آن کمتر از حد مجاز است.

محمد پرورش در خصوص اوضاع سلامت آب آشامیدنی شهر تهران عنوان کرد: بر اساس الزام استاندارد ملی ایران، حد مجاز نیترات در آب آشامیدنی ۵۰ میلی گرم بر لیتر است که در آب آشامیدنی توزیعی در مناطق ۲۲ گانه شهر تهران تحت پوشش شرکت ابفا استان تهران، مقدار نیترات کمتر از حد مجاز است.

وی در ادامه افزود: در سایر شهرهای استان تهران که دارای مشکل کیفی خصوصا آلاینده نیترات بوده اند از سال ۱۳۸۹ طرح منشور کیفی با هدف بهبود و ارتقا کیفی تدوین و عملیاتی شده است اما لازم به ذکر است در مناطقی که دسترسی به منابع آب سالم وجود نداشته باشد از از روش های نوین مانند روش های اسمز معکوس برای ارتقاء کیفیت آب استفاده می شود.

پرورش بیان کرد: منابع تامین آب به دلیل آنکه دارای کیفیت متفاوت هستند لذا تفاوت کیفیت وجود دارد اما آب توزیعی که توسط مردم به مصرف می رسد باید دارای کیفیت مطابق با استاندارد ملی ایران و رهنمودهای سازمان بهداشت جهانی باشد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران همچنین اظهار داشت: به منظور تامین پایداری آب در مناطق جنوبی شهر تهران طرح سلامت کیفی در دست اقدام است و پس از بهره برداری از تصفیه خانه آب ماملو اجرای خطوط انتقال آب از ماملو در منطقه جوب شرق و جنوب تهران انجام شد و هم اکنون در مدار بهره برداری قرار گرفته است.

وی تصریح کرد: به منظور بهره برداری از منابع آب پاک شمال غرب تهران برای مناطق جنوب غربی نیز طرح سلامت در دست اجرا است و تا کنون پیشرفت بیش از ۷۰ درصد داشته و امید است تا اواخر بهمن ماه تکمیل شود و در مدار بهره برداری قرار گیرد.

پرورش گفت:‌بر اساس برنامه ایمنی آب که در سال ۲۰۰۴ توسط سازمان بهداشت جهانی تدوین و در سال ۱۳۹۰ در کشور به مرحله اجرا درآمده است، باید پیشگیری از آلودگی آب از محل تولید عملیاتی شود زیرا هنگامی که منابع آبی به لحاظ کیفی آلوده شوند به لحاظ کمی نیز به ناچار از دست می روند لذا باید تغییر نگرش از کنترل آب آشامیدنی توزیعی به کنترل فرایند از محل تامین تا نقطه مصرف انجام شود.

وی در خصوص منابع تامین کننده آب شرب تهران گفت: در کلانشهر تهران حدود ٧٥ درصد منابع آب سطحی و٢٥ درصد منابع آب زیرزمینی ودر ساير شهرهای استان غالبا از منابع اب زيرزميني تامين می شود.

پرورش درباره برنامه های آتی شرکت آب و فاضلاب استان تهران اظهار کرد: تعداد شش تصفيه خانه فاضلاب در شش شهر استان در قالب پروژه های اقتصاد مقاومتی تا پايان سال و ابتدای سال آينده آماده افتتاح خواهد بود و تصفيه خانه های فاضلاب پرديس، ميگون، لواسان، پرند، پيشوا و اسلامشهر و همچنین شروع بكار تصفيه خانه فاضلاب جنوب غرب تهران در منطقه فيروز بهرام و فاز دوم تصفيه خانه آب هفتم تهران و بهره برداری بخشی از رينگ تهران در برنامه شركت قرار دارد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • امیر

      عهههههههه ! کمتره ؟ چه بد !
      ازتون خواهش میکنم نیترات به آب اضافه کنید تا برسه به حد مجاز

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج