۴۸۳۹۵۳
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

فرار ۳ مظنون قتل برادر رهبر کره شمالی به دبی

یک مقام رسمی مهاجرت اندونزی روز دوشنبه اعلام کرد سه نفر از چهار مرد کره شمالی مظنون به قتل &#۰۳۹;کیم جونگ نام&#۰۳۹; برادر ناتنی رهبر کره شمالی به دبی در امارات متحده عربی رفته اند.

خبرگزاری ایرنا: یک مقام رسمی مهاجرت اندونزی روز دوشنبه اعلام کرد سه نفر از چهار مرد کره شمالی مظنون به قتل 'کیم جونگ نام' برادر ناتنی رهبر کره شمالی به دبی در امارات متحده عربی رفته اند.
مالزی روز یکشنبه اعلام کرد چهار مرد کره شمالی مظنون به هدایت ترور 'کیم جونگ نام' در شب حمله از مالزی گریخته و به اندونزی رفته اند.
به نوشته تارنمای شبکه خبر آسیا، 'آگونگ سامپورنو' مقام رسمی مهاجرت اندونزی گفت که سه نفر از چهار مرد کره شمالی وارد چاکارتا شده و با یک پرواز از پایتخت این کشور جنوب شرق آسیا در شب حمله به دبی رفته اند.

'کیم جونگ نام' روز دوشنبه هفته گذشته در فرودگاه کوالالامپور مورد حمله دو زن با اسپری مسموم قرار گرفت و قبل از رسیدن به بیمارستان 'پوتراجایا' پایتخت ستادی مالزی درگذشت.

این دو زن که دارای گذرنامه های اندونزی و ویتنام هستند به همراه یک مرد از کره شمالی و یک تبعه مالزی در ارتباط با این قتل توسط پلیس مالزی دستگیر شده اند.
پلیس مالزی اعلام کرده است 'ری جی هیون' 33 ساله، 'هونگ سو هاک' 34 ساله، 'جونگ گیل' 55 ساله و 'ری جای نام' 57 ساله چهار شهروند کره شمالی نیز در شب قتل برادر رهبر کره شمالی این کشور را ترک کرده اند.
این افراد گفته می شود مغز متفکر ترور 'کیم جونگ نام' هستند.

'کانگ چول' سفیر کره شمالی در کوالالامپور روز دوشنبه به وزارت امور خارجه مالزی احضار شد تا در خصوص ادعایش در مورد تاخیر عمدی مقامات محلی مالزی در تحقیقات قتل برادر رهبر این کشور توضیح دهد.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج