افزایش حجم معاملات بورس
در چهارمین روز معاملات بورس اوراق بهادار تهران دراین هفته شاخص کل توانست ۱۰۲ واحد رشد کند و شاخص آزاد شناور رشد ۱۰۰ واحدی را تجربه کرد. امروز حجم معاملات نسبت به روز گذشته عدد بالاتری را نشان می دهد و ارزش معاملات نیز به چیزی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
خبرگزاری ایسنا: در چهارمین روز معاملات بورس اوراق بهادار تهران دراین هفته شاخص کل توانست ۱۰۲ واحد رشد کند و شاخص آزاد شناور رشد ۱۰۰ واحدی را تجربه کرد. امروز حجم معاملات نسبت به روز گذشته عدد بالاتری را نشان می دهد و ارزش معاملات نیز به چیزی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
امروز سهشنبه شاخص بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار تهران ۱۰۲ واحد رشد کرد و به رقم ۷۷ هزار و ۸۰۰ واحد رسید. همچنین شاخص کل هموزن پس از ۵۹ واحد رشد عدد ۱۵ هزار و ۸۱۹ واحدی را تجربه کرد. شاخص بازار شناور نیز پس از ۱۰۰ واحد رشد به رقم ۸۵ هزار و ۲۳۹ واحدی را تجربه کرد.
علاوه بر این شاخص بازار اول ۵۵ واحد بالا رفت و به رقم ۵۵ هزار و ۱۰۰ واحدی رسید و شاخص بازار دوم با صعود ۳۰۹ واحدی تراز ۱۶۶ هزار و ۲۶۸ واحدی را تجربه کرد.
امروز نماد شرکت ارتباطات سیار ایران با ۴۳ واحد تاثیر مثبت در شاخص کل بیشترین نقش را در نوسانات دماسنج بازار سرمایه داشت. در این نماد نزدیک به ۷۸ درصد از خریدها مربوط به سهامداران حقوقی و ۲۲ درصد مربوط به سهامداران حقیقی بود. در طرف مقابل نماد معاملاتی سایپا ۱۹ واحد تاثیر منفی در شاخص داشت. در این نماد بیش از ۸۳ درصد از خریدها مربوط به سهامداران حقیقی و بیش از ۱۶ درصد مربوط به سهامداران حقوقی بود.
در گروه خودرو اکثریت نمادها شرایط کاهشی را تجربه کردند بهطوری که پارس خودرو، سایپا، سایپا آذین، ایران خودرو دیزل، زامیاد، سرمایهگذاری رنا، نیروی محرکه، الکترونیک شهر، موتورسازان تراکتورسازان ایران شاهد روند کاهشی در قیمت پایانی بودند، هرچند که اندک نمادهایی چون رادیاتور ایران و فنرسازی زر شاهد رشد حدود چهار درصدی بودند.
امروز در گروه محصولات شیمیایی اکثریت نمادها روند رشد را در پی گرفتهاند اما در بین آنها نمادهایی همچون صنایع شیمیایی فارس و صنایع شیمیایی سینا با افت بیش از چهار درصد روبهرو شدند. در گروه دارویی نیز همچون چند روز گذشته اکثریت نمادها روند کاهشی در قیمت پایانی را تجربه کردند، اما داروسازی کوثر، سرمایهگذاری داروی تامین، داروسازی سینا از جمله نمادهایی بودند تا حدودی شرایط صعودی داشتند.
ارزش معاملات امروز به رقم ۳۰۰ میلیارد و ۵۳۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسید که این رقم ناشی از دست به دست شدن یک میلیارد و ۳۶۷ میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی ۴۹ هزار و ۴۶۰ نوبت دادوستد بود.
در پایان معاملات امروز نماد شرکتهای کارتن ایران، شرکت تولیدی و صنعتی درخشان تهران متوقف شدند و در طرف مقابل نمادهای شرکتهای صنایع لاستیکی سهند، همکاران سیستم، معادن بافق، سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی، کارخانجات تولیدی شهید قندی، داروسازی امین، سیمان قائن، سیمان غرب و پتروشیمی شازند مورد بازگشایی قرار گرفتند.
آیفکس امروز ۱.۵ واحد رشد کرد و به رقم ۸۶۶.۴ رسید. ارزش معاملات فرابورس ایران عدد ۱۴۴ میلیارد و ۹۶۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان را تجربه کرد که این رقم ناشی از دست به دست شدن ۱۶۳ میلیون و ۷۴۸ هزار سهم و اوراق مالی قابل معامله طی ۲۲ هزار و ۴۰۵ نوبت دادوستد بود.
تبلیغات متنی
-
وضعیت برگزاری کلاس تحصیلات تکمیلی در نیمسال دوم
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
علت تفاوت قیمت سکه و طلا چیست؟
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
درخواست یک چهره از احمدینژاد درباره ملاقات با اپستین!
-
جمله معنادار روی لباس چهره مشهور در جشنواره فجر
-
طراحی پوستر سفر کاریِ سعید جلیلی جلبتوجه کرد
-
عمو فیتیلهای در اینستاگرام آرزوی مرگ کرد
-
حکم تاریخی کمیته اخلاق؛ ۱۹۰ سال محرومیت
-
قیمت دلار و طلا بعد از خبر مذاکرات پایین کشید
-
آقای گلزار این روزها یک دفعه نگرانتان شدیم!
-
کار استقلال با ستاره خارجیاش به شکایت میکشد
-
پیغام غیرمستقیم نتانیاهو درباره حمله ایران
-
امتیازات استقلال و تراکتور صدای اوسمار را درآورد
-
پروازهای ایران به دو مقصد خارجی دوباره برقرار شد
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
درخواست یک چهره از احمدینژاد درباره ملاقات با اپستین!
-
جمله معنادار روی لباس چهره مشهور در جشنواره فجر
-
پیغام غیرمستقیم نتانیاهو درباره حمله ایران
-
پروازهای ایران به دو مقصد خارجی دوباره برقرار شد
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
انگلیس علیه ایران وارد عمل شد
-
اقدام ترامپ درباره ایران، خسارت نجومی به بار آورد
-
بازداشت ۳ نفر پس از جنجال پیرامون میرحسین موسوی
-
چرخش ۱۸۰ درجهای وزارت خارجه نسبت به خبر مذاکرات!
-
جزئیات جدید از گفتوگوی احتمالی ایران و آمریکا
-
سند دیدار جفری اپستین و احمدینژاد لو رفت!
-
واکنش ایران به اخبار خروج اورانیوم غنیشده از کشور
-
موشکهای عراقی برای مقابله با آمریکا آماده شدند
-
ناو هواپیمابر لینکلن دریای عمان را ترک کرد
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
بازیگران در جشنواره فجر مشکیپوش شدند
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
جزئیات طرح جدید افزایش حقوق کارمندان
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
-
توافق ایران با آمریکا وارد فاز تازهای شد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر