افزایش حجم معاملات بورس
در چهارمین روز معاملات بورس اوراق بهادار تهران دراین هفته شاخص کل توانست ۱۰۲ واحد رشد کند و شاخص آزاد شناور رشد ۱۰۰ واحدی را تجربه کرد. امروز حجم معاملات نسبت به روز گذشته عدد بالاتری را نشان می دهد و ارزش معاملات نیز به چیزی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
خبرگزاری ایسنا: در چهارمین روز معاملات بورس اوراق بهادار تهران دراین هفته شاخص کل توانست ۱۰۲ واحد رشد کند و شاخص آزاد شناور رشد ۱۰۰ واحدی را تجربه کرد. امروز حجم معاملات نسبت به روز گذشته عدد بالاتری را نشان می دهد و ارزش معاملات نیز به چیزی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
امروز سهشنبه شاخص بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار تهران ۱۰۲ واحد رشد کرد و به رقم ۷۷ هزار و ۸۰۰ واحد رسید. همچنین شاخص کل هموزن پس از ۵۹ واحد رشد عدد ۱۵ هزار و ۸۱۹ واحدی را تجربه کرد. شاخص بازار شناور نیز پس از ۱۰۰ واحد رشد به رقم ۸۵ هزار و ۲۳۹ واحدی را تجربه کرد.
علاوه بر این شاخص بازار اول ۵۵ واحد بالا رفت و به رقم ۵۵ هزار و ۱۰۰ واحدی رسید و شاخص بازار دوم با صعود ۳۰۹ واحدی تراز ۱۶۶ هزار و ۲۶۸ واحدی را تجربه کرد.
امروز نماد شرکت ارتباطات سیار ایران با ۴۳ واحد تاثیر مثبت در شاخص کل بیشترین نقش را در نوسانات دماسنج بازار سرمایه داشت. در این نماد نزدیک به ۷۸ درصد از خریدها مربوط به سهامداران حقوقی و ۲۲ درصد مربوط به سهامداران حقیقی بود. در طرف مقابل نماد معاملاتی سایپا ۱۹ واحد تاثیر منفی در شاخص داشت. در این نماد بیش از ۸۳ درصد از خریدها مربوط به سهامداران حقیقی و بیش از ۱۶ درصد مربوط به سهامداران حقوقی بود.
در گروه خودرو اکثریت نمادها شرایط کاهشی را تجربه کردند بهطوری که پارس خودرو، سایپا، سایپا آذین، ایران خودرو دیزل، زامیاد، سرمایهگذاری رنا، نیروی محرکه، الکترونیک شهر، موتورسازان تراکتورسازان ایران شاهد روند کاهشی در قیمت پایانی بودند، هرچند که اندک نمادهایی چون رادیاتور ایران و فنرسازی زر شاهد رشد حدود چهار درصدی بودند.
امروز در گروه محصولات شیمیایی اکثریت نمادها روند رشد را در پی گرفتهاند اما در بین آنها نمادهایی همچون صنایع شیمیایی فارس و صنایع شیمیایی سینا با افت بیش از چهار درصد روبهرو شدند. در گروه دارویی نیز همچون چند روز گذشته اکثریت نمادها روند کاهشی در قیمت پایانی را تجربه کردند، اما داروسازی کوثر، سرمایهگذاری داروی تامین، داروسازی سینا از جمله نمادهایی بودند تا حدودی شرایط صعودی داشتند.
ارزش معاملات امروز به رقم ۳۰۰ میلیارد و ۵۳۴ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسید که این رقم ناشی از دست به دست شدن یک میلیارد و ۳۶۷ میلیون سهم و اوراق مالی قابل معامله طی ۴۹ هزار و ۴۶۰ نوبت دادوستد بود.
در پایان معاملات امروز نماد شرکتهای کارتن ایران، شرکت تولیدی و صنعتی درخشان تهران متوقف شدند و در طرف مقابل نمادهای شرکتهای صنایع لاستیکی سهند، همکاران سیستم، معادن بافق، سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی، کارخانجات تولیدی شهید قندی، داروسازی امین، سیمان قائن، سیمان غرب و پتروشیمی شازند مورد بازگشایی قرار گرفتند.
آیفکس امروز ۱.۵ واحد رشد کرد و به رقم ۸۶۶.۴ رسید. ارزش معاملات فرابورس ایران عدد ۱۴۴ میلیارد و ۹۶۳ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان را تجربه کرد که این رقم ناشی از دست به دست شدن ۱۶۳ میلیون و ۷۴۸ هزار سهم و اوراق مالی قابل معامله طی ۲۲ هزار و ۴۰۵ نوبت دادوستد بود.
تبلیغات متنی
-
استقلال در آستانه تمدید قرارداد با یک ستاره
-
نعمت آزرم در پاریس درگذشت
-
پیغام مهمی که شمخانی ساعاتی پیش مخابره کرد
-
قرارداد مدافع استقلال هم بند فسخ دارد
-
نخستین ردپای آنفلوانزا در تاریخ بشر
-
جمله خاص آقای کارگردان در جشنواره فجر پرحاشیه شد
-
یکتا ناصر بهخاطر منوچهر هادی درخواست حلالیت کرد
-
واکنش تند پدیده استقلال به برنامه شبکه افق
-
فشار برای برکناری پیمان جبلی بالا گرفت
-
بروکسل تصمیم ایران درباره ارتش را رد کرد
-
واکنش رسمی به دیدار احمدینژاد با چهره جنجالی آمریکا
-
رفتار عجیب و بیادبانه محمدحسین مهدویان در جشنواره فجر
-
حضور مجدد الناز ملک در جشنواره پس از حواشی روز گذشته!
-
اقدام امنیتی برای حفاظت از تهران و پایگاه فردو
-
فراخوان برای آنفالو کردن هادی چوپان در اینستاگرام
-
پیغام مهمی که شمخانی ساعاتی پیش مخابره کرد
-
جمله خاص آقای کارگردان در جشنواره فجر پرحاشیه شد
-
یکتا ناصر بهخاطر منوچهر هادی درخواست حلالیت کرد
-
بروکسل تصمیم ایران درباره ارتش را رد کرد
-
واکنش رسمی به دیدار احمدینژاد با چهره جنجالی آمریکا
-
رفتار عجیب و بیادبانه محمدحسین مهدویان در جشنواره فجر
-
اقدام امنیتی برای حفاظت از تهران و پایگاه فردو
-
فراخوان برای آنفالو کردن هادی چوپان در اینستاگرام
-
الناز شاکردوست از سینما خداحافظی کرد
-
صداوسیما فهرست اهداف حمله به امارات را اعلام کرد
-
یک ملیپوش دیگر از تیمملی خداحافظی کرد
-
حضور داماد یهودی ترامپ در نشست جمعه با ایران
-
نطق شبانه ترامپ درباره مذاکره با ایران در استانبول
-
جمله معنادار روی لباس چهره مشهور در جشنواره فجر
-
پیغام غیرمستقیم نتانیاهو درباره حمله ایران
-
مداح مشهدی شعار «این آخرین نبرده» را اجرا کرد
-
یک افغانستانی صاحب جایزه بدترین خانه سال جهان شد!
-
اعزام پهپادهای سپاه برای تعقیب آبراهام لینکلن
-
خشم منوچهر هادی در جشنواره فجر: دیکتاتور هستید!
-
سفارت ایتالیا در تهران تعطیل شد
-
ادامه اعزام نیرو و تجهیزات نظامی آمریکا به منطقه
-
ورود کاروان نظامی بزرگ آمریکا به عراق
-
زمان دیدار ویتکاف و عراقچی در استانبول مشخص شد
-
پدیده دنیای مداحان در شبکه سه رونمایی شد
-
خبر مهم؛ آمریکا در حال تخلیه پایگاه العدید قطر
-
نیروهای ویژه آمریکا در دیگو گارسیا مستقر شدند
-
جزئیات طرح جدید افزایش حقوق کارمندان
-
حرکت زشت و زننده مجری شبکه افقِ صداوسیما
-
توافق ایران با آمریکا وارد فاز تازهای شد
-
ادعای رادیو اسرائیل، زمان حمله آمریکا را لو داد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر