نخستین نوشابه لبنی در ایران تولید شد
دانشمندان دانشگاه صنعتی شریف موفق به تولید نخستین نوشابه لبنی با پایه شیر شدند. این نوشابه لبنی بر خلاف سایر نوشابه ها باعث تقویت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان می شود.
نوشابه لبنی که از دهه ۵۰ میلادی در اروپا تولید و مصرف می شود، نوشیدنی محبوب کشور سوئیس است. این محصول با تلاش پژوهشگران دانشگاه صنعتی شریف برای اولین بار در ایران و در یکی از بزرگترین شرکت های لبنی به تولید انبوه رسیده است.

همچنین این نوشابه ها به دلیل اینکه فرآورده لبنی هستند، حاوی مقادیری کلسیم، پروتئین و املاح معدنی است.
استفاده از اسید ماست به جای اسیدهای مضر، لاکتوز به جای شکر، تقویت استخوانها به جای پوکی استخوانها از دیگر ویژگی های نوشابه لبنی است.
نظر کاربران
کارشون درست
حالا معلوم نیس چه مزه ای داره. اگه مزش مث نوشابه های مضر باشه که عالیه