۵۳۴۱۷۴
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

اختصاص ۳ حوزه انتخاباتی برای ایرانیان مقیم کویت

سفیر جمهوری اسلامی ایران در کویت اعلام کرد: به منظور مشارکت شکوهمند ایرانیان مقیم کویت در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری سه حوزه انتخاباتی در کویت اختصاص داده شده است.

خبرگزاری ایسنا: سفیر جمهوری اسلامی ایران در کویت اعلام کرد: به منظور مشارکت شکوهمند ایرانیان مقیم کویت در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری سه حوزه انتخاباتی در کویت اختصاص داده شده است.

به نقل از تلویزیون الکوت، علیرضا عنایتی،سفیر جمهوری اسلامی ایران در کویت در بیانه‌ای اعلام کرد:به منظور تسهیل روند انتخابات و مشارکت هرچه بیشتر ایرانیان مقیم کویت در دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری سه حوزه انتخاباتی اختصاص داده شده است که دو حوزه در مقر سفارت قرار دارند و حوزه دیگر در معاونت فرهنگی ایران واقع در منطقه جابریه است.

علیرضا عنایتی از طریق شبکه های اجتماعی،پیام های کتبی وتماس های مستقیم خواستار شد تا تمام ایرانیان مقیم کویت در انتخابات شرکت کنند و سرنوشت خود را بسازند.

در ادامه این بیانیه آمده است:دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری همزمان با ایران در ۱۰۳کشور خارجی و۲۷۹ حوزه انتخاباتی برگزار خواهد شد.

عنایتی در پایان از مقامات کویتی به خاطر همکاری برای برگزاری انتخابات در این کشور تقدیر وتشکر کرد.

دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران فردا جمعه؛ ۲۹/۲/۹۶ برگزار خواهد شد.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج