بیانیه خانه سینما علیه خواننده زیرزمینی
با فروکش کردن تب شدید رقابت های انتخاباتی، همچنان برخی اظهارنظرها درباره این رویداد سیاسی تبعات خود را در جامعه ایجاد می کند.
بانی فیلم: با فروکش کردن تب شدید رقابت های انتخاباتی، همچنان برخی اظهارنظرها درباره این رویداد سیاسی تبعات خود را در جامعه ایجاد می کند.
بر همین اساس انجمن بازیگران سینمای ایران دیروز با صدور بیانیه ای نوشت: «به لطف پروردگار بزرگ و با همت مردم فهیم و آگاه ، انتخابات ریاست جمهوری با پیروزی قاطع جناب آقای دکتر حسن روحانی به پایان رسید. بازیگران سینمای ایران که در مسیر به موفقیت رسیدن این حرکت بزرگ، همراه موج گسترده هموطنان پرچم تدبیر و امید را به دست گرفته و حضوری انکار ناپذیر داشتند، امـا بـا کمال تـاسف در طول ایام تبلیغات انتخاباتی، در فضاهای مجازی، مورد بی احترامی های هماهنگ و فراوان بعضى از طرفداران رقبای انتخاباتی قرار گرفته و حتی تعدادی از بانوان محترم بازیگر از سوی هنرمندنمای معلوم الحال و مورد حمایـت یکی از نامزدها - که به واسطه همین امر جسارتی فراوان یافته بود - با بی شرمانه ترین و بی ادبانه ترین الفاظ و کلمات مورد هتاکی قرار گرفتند.
شورای مرکزی انجمن بازیگران سینمای ایران ، این بی حرمتی را، که به دور از اخلاق ، قانون و کرامت انسانی است به شدت محکوم کرده و با استفاده قاطعانه از حق پیگیری قضایی آن ، انتظار دارد مراجع ذیصلاح نیز ضمن برخورد قانونی با عوامل این بی اخلاقی ها از شان و جایگاه هنرمندان حراست و صیانت نمایند.
نظرات سه بازیگر زن درباره اظهارات دور از شأن جامعه بازیگری این خواننده زیرزمینی
گوهر خیراندیش: عکسالعملی مقابل حرفهای ناپخته ندارم
گوهر خیراندیش در این باره به بانی فیلم گفت: هنوز حلاوت و شیرینی همگامی و یکدلی مردم آگاه و فرهیخته ام برای انتخاب رئیس جمهور اصلحشان با من است. دوست ندارم به حرف های ناپخته و ناشایست کسی عکس العملی نشان بدهم. ما باید به جوانانمان فرصت دهیم که اگر مرتکب اشتباهی می شوند، خود را اصلاح کنند. وقتی جملات ناشایستی از دهان یک نفر خارج می شود باید فرصت بدهیم که جبران کرده و خود را تصحیح کند. دوست دارم همه جوانان را به برقراری رفتار متعادل دعوت کنم. بهتر بود با درایت و هوشمندی بسیار از کنار این موضوع می گذشتیم. در این مقطع از تاریخ جامعه دوست ندارم دو دستگی بوجود بیاید و شیرینی روزهای انتخابات از بین برود.
ماهایا پطروسیان: مردم جواب او را داده اند
ماهایا پطروسیان، در خصوص اهانتی که یکی از خوانندگان زیرزمینی نسبت به خانم های بازیگر کرده است، به بانی فیلم گفت: من فکر می کنم که آن خواننده در حدی نیست که بخواهیم جوابش را بدهیم. مردم خودشان به او جواب داده اند و دیگر صحبت بیشتر در این خصوص لزومی ندارد.
وی افزود: همان روزهای انتخابات صفحه اجتماعی این خواننده را دیدم و دیدم که همه مردم از هر قشری جواب او را داده بودند و به جهت رفتار دوگانه ای که او نسبت به رفتارهای گذشته اش داشت، بسیار هم به مردم برخورده بود. در نتیجه اگر نظری هم در خصوص بازیگران و غیره و ذلک بدهد فکر نمی کنم محلی از اعراب داشته باشد. به هر حال می خواهند جنجال هایی ایجاد کنند ولی جواب دادن بیشتر به منزله پر و بال دادن است و منجر به این می شود که دوباره توجهات به سمت او جلب شود.
فلور نظری: حرف سخیف اثری ندارد
فلور نظری در خصوص اهانتی که یکی از خوانندگان زیرزمینی نسبت به خانم های بازیگر کرده است، به بانی فیلم گفت: اصلا او را و کسانی که فکر می کنند در مقام و جایگاهی هستند که چنین حرفی بزنند، نمی بینم. هر چقدر بخواهیم توضیح بدهیم، نادانی گوینده این حرف برای ما مشخص می شود. حتی حرف او را خودم دیدم ولی به نظرم باید او را نادیده گرفت. حرف او به اندازه ای سخیف است که اثری ندارد. کسی که این حرف را می زند نه از خانواده علمی دارد، نه جامعه شناسی و نه مردم شناسی. چنین فردی از زنان جامعه ایران هیچ چیز درک نمی کند و ظاهرا متوجه نشده است که نیمی از جمعیت جهان زن هستند و از افتخارات و آنچه که وجود دارد، خبر ندارد و نمی داند زنان ما چقدر منشأ اثر هستند. بنابراین با کسی که الفبای رفتار اجتماعی را نمی داند چه بگوییم؟
تبلیغات متنی
-
فعال شدن پدافند هوایی امارات در پی تهدید موشکی
-
حادثه وحشتناک در فرمول یک میامی
-
هدیه عجیب در یک مراسم عروسی
-
قطر، حملات ایران در تنگه هرمز را محکوم کرد!
-
تهدید تعرفهای ترامپ بازارها را لرزاند
-
سرقت ۵۰۰ گرم طلا در یک شیرینیفروشی لو رفت
-
اولین خرید تابستانی پرسپولیس مشخص شد
-
عکس نیویورک تایمز از میدان ولیعصر تهران
-
گزارش خبرنگار صداوسیما از وضعیت تنگه هرمز در جزیره لارک
-
بازیگر سرشناس ایرلندی درگذشت
-
عبور یک کشتی حامل گاز ایرانی از محاصره آمریکا
-
نقشه عجیب زن جوان ناخنکار برای مرد پولدار تهرانی
-
اظهارات کمسابقه ماکرون درباره جنگ در منطقه
-
دردسر بزرگ قلعهنویی در آستانه جام جهانی
-
آمریکا آغاز عملیات در تنگه هرمز را اعلام کرد
-
فعال شدن پدافند هوایی امارات در پی تهدید موشکی
-
قطر، حملات ایران در تنگه هرمز را محکوم کرد!
-
دردسر بزرگ قلعهنویی در آستانه جام جهانی
-
آمریکا آغاز عملیات در تنگه هرمز را اعلام کرد
-
زمان رفع محدودیت اینترنت اعلام شد
-
وزش باد شدید و احتمال طوفان گرد و خاک در تهران
-
امارات مدعی حمله ایران به نفتکش این کشور شد
-
اولین تصاویر از خدمه آزادشده کشتی توسکا
-
بلیت نیمبهای سینما دو روزه شد
-
واکنش سنتکام به خبر هدف قرار دادن ناو جنگی آمریکا
-
قیمت نفت باز هم افزایش پیدا کرد
-
رپ خوانی یک جوان در تجمعات شبانه جلب توجه کرد
-
دفاع تمامقد از حضور بیحجابها در اجتماعات شبانه
-
برگزاری اولین کنسرت در کشور بعد از ۵ ماه تعطیلی
-
پیشنهاد جالب؛ تاج قبل از جام جهانی استعفا دهد!
-
انتقاد شدید یک رسانه به اتفاقات ساحل کیش
-
فوری؛ ادعای خطرناک نتانیاهو درباره ایران
-
خبر قرارگاه خاتمالانبیا درباره احتمال جنگ مجدد
-
ماجرای خبر عجیب جدایی شارجه از امارات!
-
اظهارات ترامپ درباره ایران ۱۸۰درجه تغییر کرد!
-
حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!
-
اسامی و تصاویر ۱۴ تن از شهدای دیروز زنجان
-
پیام مشکوک ترامپ درباره پروژه آزادی در تنگه هرمز!
-
خودروی لاکچری یک راننده اسنپ در تهران سوژه شد
-
واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با رقم اضافه
-
اقدام خودسرانه شهرداری تهران خبرساز شد
-
آقای تاج، خسته نباشی اما کسی حرفهایت را باور نکرد!
-
ویدیوی منتشره فارس از سه اعدامی امروز در مشهد
-
عکاس مشهور کافههای تهران، خانهنشین شد!
-
آمریکا پاسخ طرح ۱۴ بندی ایران را داد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
واقعا تمامی هنرمندانی که به روحانی رای دادند خود فروختگانی هستند که در تاریخ این مملکت بسیارند....
پاسخ ها
اگه به آقای ریسی رای می دادند خود فروخته نبودند ؟؟؟؟
تتلو هیچ نمفمه ،
بدون نام 13:10 مثلا میخوای بگی تو واون مثلاخواننده زیرزمینیه خودفروش نیستید!!؟؟؟؟؟!!
بزنید تو سر هم!؟ خخخخخ
تتل دوباره باید توزیرزمین خونشون بخونه.13.10بیادزیرزمین شما باهم بخونین؟
همین آقای تتلوکه میبینید دختران احمق این مملکت براش میمیرن
تتلوی بنده خدا. از این به بعد توی زیرزمین هم نمیتونی بخونی. تتلو تعطیل شد.