۵۴۶۹۲۱
۵۰۱۹
۵۰۱۹
پ

به همراه ابزار سنگی؛

کشف فسیل ۳۰۰ هزار ساله انسان در مراکش

باستان شناسان قدیمی ترین فسیل انسان های اولیه را در جبل ایرهود واقع در مراکش کشف کرده اند. .محققان در این منطقه ۵ فسیل انسانی همراه ابزارهای سنگی و استخوان های حیوانات نیز یافته اند.

خبرگزاری مهر: محققان در مراکش فسیلی از انسان های اولیه کشف کرده اند که قدمت آن به ۳۰۰ هزار سال قبل می رسد.

به نقل از نیواطلس، باستان شناسان قدیمی ترین فسیل انسان های اولیه را در جبل ایرهود واقع در مراکش کشف کرده اند. .محققان در این منطقه ۵ فسیل انسانی همراه ابزارهای سنگی و استخوان های حیوانات نیز یافته اند.
به همراه ابزار سنگی؛کشف فسیل ۳۰۰ هزار ساله انسان در مراکش

فسیل مذکور متعلق به گونه هومو ساپین (Homo sapin) است و به ۳۰۰ هزار سال قبل تعلق دارد. به عبارت دیگر این فسیل ۱۰۰ هزار سال قدیمی تر از فسیل های کشف شده دیگر هومو ساپین به حساب می آید.

این یافته ها نشان می دهد اجداد انسان امروزی قدمت بیشتری دارند و انسان امروزی در سراسر قاره آفریقا تکامل یافته است. علاوه برآن حاکی از آن است که ۳۰۰ هزار سال قبل تغییرات مهمی در بدن و رفتار انسان در بخش های زیادی از آفریقا اتفاق افتاده است.

گروهی از محققان بین المللی به رهبری دانشمندان موسسه ماکس پلانک در آلمان و موسسه ملی باستان شناسی و هرتیج در مراکش این فسیل و اشیای همراه آن را کشف کرده اند.

این فسیل نشان دهنده تاریخچه پیچیده تغییرات انسان در سراسر قاره آفریقاست.

همچنین این کشف ها نشان می دهد مردم در دوران باستان از ابزار سنگی استفاده می کردند و استفاده از آتش را بلد بودند.
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج