۵۶۳۶۴۶
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

دادگاه عالی بریتانیا به نفع دولت رای داد

دادگاه عالی بریتانیا در پرونده فروش تسلیحات به عربستان، به نفع دولت بریتانیا رای داده است.

خبرگزاری ایلنا: دادگاه عالی بریتانیا امروز - دوشنبه- بعد از بررسی شواهد محرمانه در ارتباط با پرونده فروش تسلیحات به عربستان، به نفع دولت بریتانیا رای داد.

این دادگاه که به دنبال شکایت «کمپین مبارزه با تجارت اسلحه» برگزار شده بود، موضع گروه شاکی که تاکید داشت دولت بریتانیا با تعلیق نکردن فروش تسلیحات به عربستان، غیرقانونی عمل کرده است را رد کرد.

این دادگاه قرار بود درباره این‌که آیا دولت انگلیس در جلوگیری از صادرات سلاح به عربستان ناکام مانده است یا خیر اظهار نظر کند.

این در حالی است که عربستان در حال جنگ با یمن بوده و بنا بر اعلام سازمان ملل، حملات هوایی عربستان به مرگ هزاران غیرنظامی در یمن منجر شده است.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج