اصولگرایان اخیرا زمزمه هایی را برای حضور در کابینه دوازدهم آغاز کرده اند. آنها که در انتخابات ریاست جمهوری نتوانستند به خواسته خود برسند و کاندیدای مورد حمایتشان رای نیاورد؛حالا قصد تعامل با دولت را دارند، البته تعاملی با قصد سهم خواهی.
اعتمادآنلاین: اصولگرایان اخیرا زمزمه هایی را برای حضور در کابینه دوازدهم آغاز کرده اند. آنها که در انتخابات ریاست جمهوری نتوانستند به خواسته خود برسند و کاندیدای مورد حمایتشان رای نیاورد؛حالا قصد تعامل با دولت را دارند، البته تعاملی با قصد سهم خواهی.
رییس جمهور قرار است کابینه خود را همزمان با مراسم تحلیف به مجلس معرفی کند و این کابینه باید بتواند مطالبات مردم را پاسخ دهد و وعده های رییس جمهور در زمان انتخابات را محقق کند. بنابراین مذاکرات و بحث های بسیاری در محافل و جریان های مختلف در این خصوص مطرح شده است.
اصولگرایان که پیش از این تمایلی به دولت نشان نمی دادند به تازگی ورود جدی به بحث انتخاب کابینه دوازدهم می کنند. آنها که اخیرا به صورت رسمی جدایی خود از مستقلین مجلس را رسانه ای کردند، اعلام می کنند که قصد تقابل با دولت را ندارند و به دنبال تعامل هستند به همین جهت نیز بدنبال دیدار با رییس جمهور هستند.
هر چند که تعامل با دولت حق تمامی جریان ها و طیف های کشور است و می تواند برای پیشبرد اهداف دولت بسیار موثر باشد اما این موضوع با سهم خواهی متفاوت است. این مهم تنها در شرایطی میسر خواهد بود که شخص رییس جمهور از جریان های مختلف درخواست معرفی افراد برای حضور در کابینه را داشته باشد.
کمیته ی 15 نفره اصولگرایان مجلس برای انتخاب کابینه
حمیدرضا حاج بابایی رییس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس، گفته است که در نشست اخیر فراکسیون مطبوعش مقرر شده کمیته ای متشکل از 15 نفر برای گفت وگو و تعامل با دولت و معرفی و بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی تشکیل شود که این 15 نفر با تخصص های گوناگون و از کمیسیون های مختلف بتوانند با دولت تعامل کنند.
همچنین او، تصریح کرده که از دولت می خواهم برای معرفی یک کابینه کارآمد، فعال و پرکار که بتواند برنامه ششم توسعه را به خوبی اجراء کند و در تولید تاثیرگذار باشد و یک قوام اقتصادی را به کشور بازگرداند، تمام تلاش خود را انجام دهد.
نقوی حسینی سخنگوی این فراکسیون نیز به طور مشخص تری گفته است که کمیته ی 15 نفره برای تعامل با دولت جهت انتخاب کابینه دوازدهم تشکیل شده است.
اصولگرایان به دنبال سهم خواهی
به نظر می رسد اصولگرایان با طرح این نوع موضوعات به دنبال سهم خواهی جریانی از کابینه دوازدهم هستند. آنها این روزها، نام محمدرضا باهنر را به عنوان شخصی که می تواند در کابینه دولت حضور داشته باشد عنوان می کنند. البته او را در قامت معاون اولی رییس جمهور می بینند و نه یکی از وزرا!
چند روز پیش بود که محسن کوهکن نماینده اصولگرای مجلس تاکید کرد که باهنر گزینه مطلوبی برای حضور در پست معاون اولی رئیس جمهور است.
محمدرضا باهنر سیاستمدار اصولگرا، دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین و عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام است. او در حالیکه سابقه 5 دوره نمایندگی را در کارنامه خود داشت اما برای شرکت در دهمین دوره انتخابات مجلس نامزد نشد. باهنر در حال حاضر مشاور علی لاریجانی رییس مجلس است.
علاءالدین بروجردی هم معتقد است که پیشنهاد کوهکن برای معرفی آقای باهنر به عنوان معاون اول پیشنهاد خوبی است چون توانمندی ها و ظرفیت آقای باهنر بسیار بالاست، اگر آقای روحانی بتوانند از همه ظرفیت های نظام استفاده کنند گام خوبی را برخواهند داشت.
واکنش عجیب باهنر:بهتر است روحانی من را معاول اول نکند
جالب این است که باهنر هنوز پیشنهادی رسمی از سوی رئیس جمهوری دریافت نکرده نسبت به این قضیه واکنش نشان داده و گفته از حسن ظن کسانیکه من را معرفی می کنند، تشکر میکنم. قبلا هم برخی دوستان از جمله آقای کوهکن تصور داشتند که بهتر است من نامزد ریاست جمهوری شوم اما این کار را نکردم. اگر من جای روحانی بودم، حتما باهنر را معاون اول نمی کردم. دلایلش هم روشن است. من برخی کارهای دولت یازدهم را تایید کرده و می کنم و امیدوارم در دولت دوازدهم هم موفق باشند. اما ما اختلاف نظرهایی هم با هم داریم و طبیعی است که روحانی کسی را که با او اختلاف دارد، معاونش نکند.
اکرمی: مشکل ما این است که با یکدیگر ارتباط نداریم
سید رضا اکرمی در این خصوص به اعتمادآنلاین می گوید: آنهایی که در کابینه دوزادهم باید کار کنند حتما با کابینه یازدهم متفاوت خواهند بود و آقای روحانی نیز اشاره کردند که سن کابینه جوانتر و چابکتر می شود و این موضوع از رییس دفتر تا وزرا را شامل می شود.
وی تاکید کرد: برخی از ما توقعتمان صفر تا ۱۰۰ است. یعنی همه چیز می خواهیم و فوری فوتی هم می خواهیم.
مشاور فرهنگی رییس جمهور، خاطرنشان کرد: آقای باهنر یک آدم با لیاقت و با صلاحیتی است و در خیلی جاها از او می توان استفاده کرد. وزیر و یا رییس سازمان و ... اما اینها را نادیده باید گرفت و گفت به دلیل سابقه هفت دوره نمایندگی آقای باهنر و آشنایی ایشان به همه پیچ و خم ها از او استفاده شود.
اکرمی در عین حال یادآور شد: مشکل ما این است که با هم ارتباط نداریم و نمی نشینیم که باهم حرف بزنیم و هرکداممان هر جا بلندگویی دستمان می آید حرف خودمان را می زنیم.
باید دید که حسن روحانی چقدر زیر بار این سهم خواهی خواهد رفت و آیا کسانیکه تا دیروز مخالف دولت بودند می توانند دوستان خود را در کابینه دوازدهم جای دهند؟
همیه این همه سرو صداها بخاطر اینکه چند نا وزراتخونه را به انها بدن
بدون نام
روحانی کوتاه نیا24میلیون نفر پشتوانه داری
بدون نام
دعواها فقط برای استفاده هر چه بیشتر است . به قول معروف دعوا سر ران مرغ است . مردم فقط سرکار رفته اند
بدون نام
اگر رییس جگهور از جریان رقیب مثلا باهنر در دولتش استفاده کند یعنی اینکه همه سر کار بو دیم
بدون نام
آقای روحانی به هیچ عنوان حق ندارد از اصولگرایان در کابینه خود استفاده کند زیرا ایشان پیروز انتخاباتی هستند که مردم به اصولگرایان رای ندادند یعنی اصولگرایان مورد تایید مردم نیستید، اگه مورد تایید مردم بودند به رقیب یا رقبای اصولگرای ایشان رای میدادند
نظر کاربران
چقد پررو ن واقعا
جای برای خواب .رکود جمود .واگرایی نامیدی
همیه این همه سرو صداها بخاطر اینکه چند نا وزراتخونه را به انها بدن
روحانی کوتاه نیا24میلیون نفر پشتوانه داری
دعواها فقط برای استفاده هر چه بیشتر است . به قول معروف دعوا سر ران مرغ است . مردم فقط سرکار رفته اند
اگر رییس جگهور از جریان رقیب مثلا باهنر در دولتش استفاده کند یعنی اینکه همه سر کار بو دیم
آقای روحانی به هیچ عنوان حق ندارد از اصولگرایان در کابینه خود استفاده کند زیرا ایشان پیروز انتخاباتی هستند که مردم به اصولگرایان رای ندادند یعنی اصولگرایان مورد تایید مردم نیستید، اگه مورد تایید مردم بودند به رقیب یا رقبای اصولگرای ایشان رای میدادند