بوم رنگ خشونت در جامعه ایرانی
پایگاه خبری عصر ایران در یادداشتی نوشت: بومرنگ خشونت را کجا پرتاپ کرده ایم که حالا سمت ما دارد برمی گردد؟ جامعه ای که وام دار اخلاق و محبت است چرا باید افسار گسیخته بوم رنگ سمت هم پرتاپ کنیم.
پایگاه خبری عصر ایران در یادداشتی نوشت: بومرنگ خشونت را کجا پرتاپ کرده ایم که حالا سمت ما دارد برمی گردد؟ جامعه ای که وام دار اخلاق و محبت است چرا باید افسار گسیخته بوم رنگ سمت هم پرتاپ کنیم.
این نوشتار به قلم روح الله صالحی در ادامه می افزاید: مسی به بوفون گل می زند چند هزار فحش رکیک در صفحه شخصی مسی و حتی رونالدو می نویسم و هشتگ های مان ترند اول توئیت می شود.
صادق هدایت وقتی گفت فرهنگی قوی تر است که فحش های آبدار بیشتری داشته باشد هرگز فکرش را نمی کرد تا این حد اهل افراط زبانی تا این حد باشیم.
فحش لایه بی خطر زبان است که درونیات را ناخواسته بیرون می ریزد و دقیقا تصویر امروز جهان از ما همین است مردمی که از سر خشم مدام در حال بد و بیراه گفتن هستند و سراز استندآپ کمدی ها درآورده ایم.
در اقسام فحش، مشدد کردن را به منظور تخیله بار روانی به کار می بریم و ایرادی به لحاظ شخصیتی وارد نمی شود اما زمانی که شخصیت طرف مقابل را هدف قرار می دهیم پای هتاکی وارد می شود که باعث بروز خشم وی خواهد شد.
طب سنتی می گوید بیش از حد گرمی خوردن باعث دمل خواهد شد و روش های تخیله روانی و بار عاطفی شبانه روز را نداریم. نسل جوان ما هرچه فحش رکیک تر به فلان فوتبالیست می زند ما می خندیم. و این می شود از سکوی ورزشگاه تا صفحات مجازی لب ریز فحش های هتاکانه است.
سر اشتباه عجیب ترامپ در تغییر نام خلیج همیشه فارس در صفحه شخصی دخترش به لهجه اصفهانی و شمالی و لری و کردی نوشتیم و فکر نکردیم که او بلد است بخواند، می خواند آیا؟ مهم است برایش که چه طور فکر می کنم؟
خشونت پله بالاتر از همین رفتارهای زننده زبانی ایستاده است و نظام تربیتی و آموزشی نتوانسته نسل پویای امروز را طوری تربیت کند که با آموزه های اخلاقی و اجتماعی هم سو باشد.
این تجاوز به کودکان و قتلشان را چه کسانی انجام می دهند؟ در کدام مدرسه و نظام آموزشی درس خوانده اند؟ این همه بی احترامی که در رانندگی ما مستتر و آشکارا خود نمایی می کند از کجا سرچشمه می گیرد؟
خودبرتربینی که دچارش شده ایم در کجای روش تربیتی جامعه جا خوش کرده است که عالم و آدم به ما بی دلیل بدهکار هستند و به واسطه ی یک بوق، قفل فرمان برمی داریم برای شکستن سر، و بقیه در حال سلفی گرفتن و فحش نوشتن و از کنار انبوه کودک آزاری ها می گذریم.
چه راهکاری برای پیش گیری از اتفاقات تلخ اجتماعی پیش بینی کرده ایم که فجایعی این طوری که موی بر تن راست می شود اتفاق نیفتد.
گیرم طلاق پدیده ای زشت است اما قرار نیست چیزی که به هر دلیلی حکمش جاری می شود دنبال زوجه بیفتد تا جایی خفتش را بگیرد.چرا هیچ درسی برای آماده سازی زنان بعد از طلاق نداریم که بدانند خشونت پنهان و بیماری جنسی طرف مقابل بعدی شان را تشخیص بدهند و صرفا به خاطر مشکل مالی در گردابی دیگر گرفتار نشوند.
چرا هیچ اهرم و فیلتری برای شناسایی خشونت های رفتاری و جنسی تعریف نمی شود و تا وقتی قربانی نمی دهیم متوجه وخامت حال اطراف مان نمی شویم.
بومرنگ خشونت را کجا پرتاپ کرده ایم که حالا سمت ما دارد برمی گردد. جامعه ای که وام دار اخلاق و محبت است چرا باید افسار گسیخته بوم رنگ به دست سمت هم پرتاپ کنیم.
خشونت فاجعه را در جیب می گذارد و روی یخ ادای رقص در می آورد و هرکجا تنه اش به تنه ای بخورد انفجار روی می دهد و هیچ تلاشی برای حفظ حریم ها و آموزش چگونگی ورود به حریم دیگری را نمی دهیم.
تبلیغات متنی
-
یک اظهارنظر تازه درباره وصل شدن اینترنت
-
واکنش ایران به ادعای ریختن نفت استخراجی به دریا
-
انفجار مهیب در اراک؛ یک منزل مسکونی تخریب شد
-
تصویری خاص از شهیدان حاجیزاده و تنگسیری
-
پیشنهاد عوارض گرفتن از سطح تنگه هرمز به کف دریا رسید
-
بهترین جراح فیستول در تهران + معرفی ۵ دکتر برتر و باتجربه
-
نظر پرواز همای درباره مقایسهاش با شکیرا!
-
تاریخ کنسرت معین در استانبول مشخص شد
-
اظهارات جنجالی یک نماینده درباره سلاح سری ایران
-
غوغای درآمد نفتی عربستان در بحبوحه جنگ ایران
-
شناسایی اولین قورباغه درختی آبیرنگ در ایران
-
اینترنت ۵G بیخ گوش ایران فعال شد
-
پیشبینی کارشناس صداوسیما از زمان شروع مجدد جنگ
-
تصاویری از اصابت ۲ پهپاد به کشتی کرهجنوبی
-
خانم بهاره کیانافشار، زیبای خفتهای که کاش بیدار نشود
-
پیشنهاد عوارض گرفتن از سطح تنگه هرمز به کف دریا رسید
-
غوغای درآمد نفتی عربستان در بحبوحه جنگ ایران
-
خانم بهاره کیانافشار، زیبای خفتهای که کاش بیدار نشود
-
بیسیمچیمدیا: هدف مراد ویسی فقط درآمدزایی است
-
دلایلی که نشان میدهد احتمال جنگ زیاد شده است
-
فارس: مولوی عبدالحمید همکار ترامپ و نتانیاهو شد
-
یک اسلایس پیتزا در فضای مجازی باعث درگیری شد
-
پاسخ به یک شایعه جنجالی درباره جزیره خارک
-
سرقت موتور کولرهای آبی با ترفندی حیرتانگیز!
-
بخشی از املاک علی کریمی توقیف شد
-
عرفان شکورزاده اعدام شد
-
انتقاد صریح از چند شرط عجیب تاج برای فیفا
-
سلام بر ایران ۱۴۰۵؛ یخچال ۲۸۰ میلیون، حقوق ۱۶ میلیون!
-
پشت پرده رایگان شدن بلیت مترو و اتوبوس لو رفت
-
خطر آن نماینده و آن مجری از ترامپ و نتانیاهو کمتر نیست!
-
بنر آیسان اسلامی در چند شهر مازندران زده شد
-
یک اتفاق هولناک دقایقی بعد از ترور رهبر کرهشمالی
-
اولین تصویر از حمله موشکی به پتروشیمی امیرکبیر
-
بنگاه برادر رونالدو در گلشهر کرج افتتاح شد!
-
چهل سالگی فیلمی که تا هنوز و تا ابد دوستش داریم
-
اعتراض به گرانیها به تجمعات شبانه رسید
-
ادعای هاآرتص: این کشور مانع سرنگونی نظام ایران شد
-
متن پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا درباره پایان جنگ
-
حرکت پهلوانانه رسول خادم همه را به ستایش وا داشت!
-
شغل جدید و عجیبی که این روزها رونق گرفته است
-
پیام تبریک متفاوت ایران به سخنگوی کاخ سفید
-
تصاویر ترسناکی که حالوهوای روزهای کرونا را زنده کرد
-
ویدئوی خبرساز همشهری از مداحی برای دختران کمحجاب!
-
پیام تازه ترامپ درباره ایران جلبتوجه کرد
-
خانم بازیگر مشهور ازدواج کرد
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
مرگ بر امریکا..مرگ بر ال سعود..مرگ بر انگلیس.......
بوم رنگ خشونت را شما رسانه ای ها با فریبکاری چندین دهه پرتاب کردید ما رو فریب دادید اما پول بیت المال رو با سوء استفاده از قدرت بالا کشیدید و ویلا و کارخانه و سفرهای خارجی ماشینهای خارجی برای خودتون تدارک دیدید