۶۲۶۳۱۰
۵ نظر
۵۰۰۱
۵ نظر
۵۰۰۱
پ

چرا بلیت پرواز تهران - نجف ۳میلیون تومان شد؟

رییس دفتر رییس جمهور گفت: دولت در بحث کنترل قیمت بلیت‌ پروازها از مبدا ایران به نجف برای ایام اربعین ورود کرده است و برای سال آینده نیز برنامه‌ریزی در جهت کنترل قیمت‌ها انجام می‌گیرد.

ایسنا: رییس دفتر رییس جمهور گفت: دولت در بحث کنترل قیمت بلیت‌ پروازها از مبدا ایران به نجف برای ایام اربعین ورود کرده است و برای سال آینده نیز برنامه‌ریزی در جهت کنترل قیمت‌ها انجام می‌گیرد.

محمود واعظی در خصوص نرخ پرواز از مبدا ایران به شهر نجف عراق اظهار کرد: پروازی که از شهرهای ایران به نجف عراق در شرایط عادی با قیمت ۸۰۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان انجام می‌شد، ناگهان برای ایام اربعین به سه میلیون تومان رسیده است.دولت در بحث کنترل قیمت بلیت پروازها از مبدا ایران به نجف برای ایام اربعین ورود کرده است و برای سال آینده نیز برنامه‌ریزی در جهت کنترل قیمت‌ها انجام می‌گیرد.

رییس دفتر رییس جمهور تصریح کرد: اکنون با توجه به این‌که پرواز از سوی ایران پر از مسافر به سمت کشور عراق می‌رود اما از سوی نجف به ایران باید خالی بازگردد، برای مثال نرخ پرواز تهران به سمت نجف یک میلیون و ۲۰۰هزار تومان در نظر گرفته شده است. برای کنترل قیمت پروازها از ایران به سمت نجف در سال آینده نیز برنامه‌ریزی‌هایی انجام خواهد گرفت.

واعظی با بیان این‌که اجتماع عظیم اربعین برای کسانی که به دنبال ایجاد تفرقه میان شیعیان هستند پیام ویژه‌ای دارد، گفت: امیدواریم زائران ایرانی به خوبی به کشور عراق سفر کنند و به زیارت بپردازند و در امنیت کامل به کشور بازگردند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    مکه دولت کاری با قیمت ها داره

  • کامران

    دولت ورود کرده شده ۳ میلیون .قربانت لطفا خارج شو شاید همون قیمت قبلی بشه

  • بدون نام

    فقط میخوان جیب مردموخالی کنند

  • بدون نام

    فقط میخوان جیب مردموخالی کنند

  • علی

    اینجارو باش بلیط تایلند بااین همه میافتش ۱۶۰۰۰۰۰ تومنه اونوقت نجف واسه ۴۵ دیقه راه ۳ میلیون عجیبه بخدا خوشبحاله اختلاسش

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج