چرا بلیت پرواز تهران - نجف ۳میلیون تومان شد؟
رییس دفتر رییس جمهور گفت: دولت در بحث کنترل قیمت بلیت پروازها از مبدا ایران به نجف برای ایام اربعین ورود کرده است و برای سال آینده نیز برنامهریزی در جهت کنترل قیمتها انجام میگیرد.
محمود واعظی در خصوص نرخ پرواز از مبدا ایران به شهر نجف عراق اظهار کرد: پروازی که از شهرهای ایران به نجف عراق در شرایط عادی با قیمت ۸۰۰ هزار تومان تا یک میلیون تومان انجام میشد، ناگهان برای ایام اربعین به سه میلیون تومان رسیده است.دولت در بحث کنترل قیمت بلیت پروازها از مبدا ایران به نجف برای ایام اربعین ورود کرده است و برای سال آینده نیز برنامهریزی در جهت کنترل قیمتها انجام میگیرد.
رییس دفتر رییس جمهور تصریح کرد: اکنون با توجه به اینکه پرواز از سوی ایران پر از مسافر به سمت کشور عراق میرود اما از سوی نجف به ایران باید خالی بازگردد، برای مثال نرخ پرواز تهران به سمت نجف یک میلیون و ۲۰۰هزار تومان در نظر گرفته شده است. برای کنترل قیمت پروازها از ایران به سمت نجف در سال آینده نیز برنامهریزیهایی انجام خواهد گرفت.
واعظی با بیان اینکه اجتماع عظیم اربعین برای کسانی که به دنبال ایجاد تفرقه میان شیعیان هستند پیام ویژهای دارد، گفت: امیدواریم زائران ایرانی به خوبی به کشور عراق سفر کنند و به زیارت بپردازند و در امنیت کامل به کشور بازگردند.
نظر کاربران
مکه دولت کاری با قیمت ها داره
دولت ورود کرده شده ۳ میلیون .قربانت لطفا خارج شو شاید همون قیمت قبلی بشه
فقط میخوان جیب مردموخالی کنند
فقط میخوان جیب مردموخالی کنند
اینجارو باش بلیط تایلند بااین همه میافتش ۱۶۰۰۰۰۰ تومنه اونوقت نجف واسه ۴۵ دیقه راه ۳ میلیون عجیبه بخدا خوشبحاله اختلاسش