۶۶۸۲۰۶
۱ نظر
۵۰۰۷
۱ نظر
۵۰۰۷
پ

باند جنوبی آزادراه قزوین-رشت بسته شد

رییس پلیس راه استان قزوین از بسته شدن باند جنوبی آزادراه قزوین-رشت حدفاصل شهر منجیل تا قزوین به علت اجرای عملیات عمرانی مربوط به خط آهن واقع در این مسیر خبر داد.

ایرنا: سرهنگ نصرالله بیگلری روز شنبه افزود: با توجه به هماهنگی های به عمل آمده با نمایندگان وزارت راه و شهرسازی به منظور احداث و نصب عرشه پل روگذر راه آهن واقع در کیلومتر ۵۵ آزادراه قزوین-رشت از ساعت هشت صبح امروز هفتم بهمن ماه، باند جنوبی آزادراه قزوین- رشت حدفاصل شهر منجیل تا قزوین تا پایان عملیات عمرانی بسته مسدود شده است.
این مسئول انتظامی همچنین گفت: تردد همه خودروها حد فاصل شهر منجیل تا قزوین از روز شنبه تا اطلاع بعدی از جاده قدیم قزوین-رشت انجام می شود.
رییس پلیس راه استان قزوین افزود: با توجه به افزایش حجم تردد در ایام پایانی هفته و وضعیت ناپایدار جوی تردد خودروهای سنگین به استثنای کامیون و تریلرهای حامل سوخت و مواد فاسد شدنی در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه در جاده قدیم قزوین-رشت حد فاصل منجیل تا قزوین ممنوع است.
آزادراه قزوین-رشت از جمله راه های پرتردد کشور است که ۱۷۰ کیلومتر طول دارد.
خط آهن قزوین-رشت که جنب آزادراه این مسیر درحال احداث است اکنون مراحل نهایی ساخت را پشت سرمی گذارد و قرار است بزودی به بهره برداری برسد.
استان قزوین دارای 217 کیلومتر آزادراه، 292 کیلومتر بزرگراه، 253 کیلومتر راه اصلی و 563 کیلومتر راه فرعی است.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ج ح

    خدا رو شکر

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج