۷۴۱۲۵۱
۲ نظر
۵۰۱۱
۲ نظر
۵۰۱۱
پ

محیط بان «وطن نوروزی» از زندان آزاد شد

«وطن نوروزی» یکی از محیط‌بانان استان فارس که در پی درگیر شدن با یک شکارچی، ناخواسته باعث کشته شدن او شد و در دادگاه به قصاص محکوم شده بود با کمک و همیاری مردم وجه المصالحه موردنظر خانواده مقتول جمع‌آوی شد و در نهایت عصر روز گذشته ١٢ تیرماه از زندان آزاد شد.

برترین ها: «وطن نوروزی» یکی از محیط‌بانان استان فارس که در پی درگیر شدن با یک شکارچی، ناخواسته باعث کشته شدن او شد و در دادگاه به قصاص محکوم شده بود با کمک و همیاری مردم وجه المصالحه موردنظر خانواده مقتول جمع‌آوی شد و در نهایت عصر روز گذشته ١٢ تیرماه از زندان آزاد شد. هدیه تهرانی با انتشار این خبر در توییترش نوشت:

«در این سرزمین،خبرهای خوب هم هست،این خبرها بیشتر زمانی اتفاق می افتد که مردم،در یک عمل ارزشمندِ مسئولانه و همدلانه بی هیچ نفع شخصی در شرایط سخت زندگی خويش با چشم پوشی از سهم محدودشان،در این امور سهیم می‌شوند.»

محیطبان «وطن نوروزی» از زندان آزاد شد

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ح

    خب به هدیه تهرانی چه ربطی داشت اصلن

  • بدون نام

    خدارو شکر .
    خیلی براش دعا کردیم

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج