۸۵۴۰۵۴
۵۰۱۵
۵۰۱۵
پ

«اون» خواهان گسترش روابط با روسیه شد

رهبر کره شمالی با ارسال نامه ای به رئیس جمهور روسیه بر لزوم گسترش مناسبات دو جانبه و برقراری صلح در شبه جزیره کره تاکید کرد.

خبرگزاری مهر : «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی در نامه ای به «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه خواهان توسعه روابط و همکاری های دو جانبه بین پیونگ یانگ و مسکو شد.

وی در این نامه که متن آن توسط خبرگزاری KCNA کره شمالی منتشر شده، آمادگی کشورش را برای دستیابی به صلح در شبه جزیره کره اعلام کرد.

در این نامه، کیم جونگ اون از آمادگی خود برای همکاری تنگاتنگ با روسیه به عنوان دوستان قدیمی در راستای گسترش مناسبات دو جانبه خبر داده و این همکاری را لازمه برقراری صلح و امنیت در منطقه دانسته است.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج