اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۸۹۰۵۸۴
۶ نظر
۵۰۰۷
۶ نظر
۵۰۰۷
پ

اعمال ۷۰درصد خشونت‌ها علیه زنان توسط همسران

خبرگزاری ایسنا در گزارشی پدیده خوشنت علیه زنان و همسرآزاری را بررسی کرده است که در آن اشاره شده که براساس اطلاعات سازمان بهداشت جهانی ۳۰ درصد از خشونت علیه زنان از طرف غیر همسر و ۷۰ درصد از طرف همسر بوده که البته زنانی که تجربه خشونت از طرف همسر را داشته‌اند، افسردگی در آن‌ها دو برابر بیشتر دیده می‌شود.

خبرگزاری ایسنا در گزارشی پدیده خوشنت علیه زنان و همسرآزاری را بررسی کرده است.

اعمال ۷۰درصد خشونت‌ها علیه زنان توسط همسران

بخشی از این گزارش را بخوانید:

* براساس اطلاعات سازمان بهداشت جهانی ۳۰ درصد از خشونت‌ علیه زنان از طرف غیر همسر و ۷۰ درصد از طرف همسر بوده که البته زنانی که تجربه خشونت از طرف همسر را داشته‌اند، افسردگی در آنها دو برابر بیشتر دیده می‌شود.

* 66 درصد زنان ایرانی در زندگی خود مورد خشونت قرار گرفته‌اند که البته آماری که حکایت از افزایش یا کاهش خشونت علیه زنان داشته باشد به صورت کشوری پس از این سال وجود ندارد این در حالیست که خشونت علیه زنان در جامعه و خشونت‌های خانگی علیه زنان معضلی فراگیری است.

* در کشور ما بیشترین خشونت و همسرآزاری در مناطق روستایی دیده می‌شود چون زنان روستایی معمولاً به دلیل ناآشنایی با حقوق خود به عنوان یک زن و یک انسان برای حفظ کانون خانواده یا ترس از بی‌آبرویی و انگشت‌نما شدن تمام آزارها را تحمل می‌کنند.

* 20 درصد زنان متاهل شهر تهران از همسرآزاری روانی مانند تحقیر، بی‌اعتنایی، قهر، متلک و دشنام رنج می‌برند. یافته‌ها نشان می‌دهد که با افزایش سن زوجین و مدت زمان ازدواج میزان همسرآزاری افزایش می‌یابد و همچنین میزان همسرآزاری در مردانی که زنانشان دارای تحصیلات لیسانس و بالاتر هستند، به طور معناداری کمتر از زنان کم‌سواد و بی‌سواد است. از سوی دیگر میزان همسرآزاری در مردانی که تحصیلات پایین‌تر از دیپلم دارند به طور معناداری بیشتر از مردانی است که دارای تحصیلات بالاتر هستند.

* براساس این یافته‌ها زنان ۵۵ تا ۵۹ ساله بالاترین و زنان ۲۰ تا ۲۴ ساله پایین‌ترین مورد وقوع خشونت را در زندگی مشترک خود داشتند. زنان غیرشاغل نیز بیشتر و زنان شاغل کمتر خشونت را تجربه کرده‌اند. ۶۵.۵ درصد از زنان وجود قهر و آشتی و خشونت را امری عادی پنداشته و قصد جدایی از همسر خود را نداشته‌اند. همچنین خشونت روانی و کلامی با ۵۲.۷ درصد رتبه نخست خشونت خانگی را دارد که شامل به کار بردن کلمات رکیک، دشنام، داد و فریاد و بهانه گیری می‌شود.

* رتبه بعدی خشونت فیزیکی از نوع دوم است که ۳۷.۸ درصد خشونت‌های خانگی علیه زنان را شامل می‌شود. سیلی زدن، زدن با مشت یا چیز دیگر و لگد زدن از جمله مصادیق این نوع خشونت محسوب می‌شود. اما رتبه سوم با رقم ۲۷.۷ درصد متعلق به خشونت‌های «ممانعت از رشد اجتماعی، فکری و آموزشی» است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      زنان سرزمین ، از بدو تولد با معضل بدنیا می آیند و با تحقیر و اجبار رشد می کنند و درس می خوانند و تشکیل خانواده می دهند. اگر خوش بخت باشند در زندگی مشترک همسر فهمیده ای خواهند دشت که او را درک می کند در غیر اینصورت ( که احتمال بسیار بالایی ست) با بغضی دائمی شاهد چیزی خواهند بود که نامش مثلا زندگی ست.

    • بدون نام

      اگر نق زدن و قهر کردن هم جز خشونت روانی باشه که بالای ۹۷ درصد مردان توسط زنان مورد خشونت قرار میگیرند

    • یوسف

      دروغ نگویید

      پاسخ ها

      • بدون نام

        تو ایران زندگی نمی کنین مردان ایرانی زور گفتن را حقی برای خود می دانن

    • بدون نام

      متاسفم برای مملکتی که زنانش به جای زنانگی باید مورد آزار و اذیت قرار بگیرند چون در کشور به اصطلاح اسلامی ما زنان هیچ جایگاهی ندارند و قدرت فقط باید در دست مردان باشد.

    • بدون نام

      به نظر من اکثر مردها آدمهای خوبی هستند و واقعا زندگیشونو دوست دارند ولی متاسفانه همین زنا هستن که با ادا و اطواراشون و نق زدنشون و غر زدنشون مردها رو خراب می‌کنند و باعث فراری دادن مرد از خونه میشن و وقتی که از خونه فراری شدن به هر راه خلافی ممکنه کشیده بشن.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج