۹۲۵۹۰۹
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

پاسخ مدیرعامل فارابی به تهیه‌کننده فیلم مهرجویی

مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی به اظهارات رضا درمیشیان، تهیه‌کننده فیلم «لامینور» پاسخ داد.

ایسنا نوشت: مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی به اظهارات رضا درمیشیان، تهیه‌کننده فیلم «لامینور» پاسخ داد.

علیرضا تابش در پاسخ به نامه سرگشاده و اعتراضی رضا درمیشیان، تهیه کننده «لامینور» به مدیرعامل بنیاد فارابی نامه‌ای با تیتر «آقای درمیشیان چه خوب که وابسته نیستید!» نوشت:

«سلام جناب آقای رضا درمیشیان

۱- زادروزتان مبارک و به شادی.

۲- پاسخ نامه شما به همان تاریخی که در آن درج شده، برای دفتر ارسال شده که ظاهرا دریافت نکرده‌اید و پس از بی‌اطلاعی اخیر شما ـ در رسانه‌ها ـ مجددا ارسال شد تا از ماهیت نامه مطلع باشید.

۳- اما مهمترین نکته‌ اینکه چقدر خوشحالم که در پایان این متن، از هشتگ وابسته نیستیم استفاده کردید.

باید شخصا از شما تشکر کنم بخاطر این دیدگاه که سینماگر جوان و خوش آتیه سینمای ایران، خود را وابسته به حمایت نهادهای سینمایی و تسهیلات‌شان نمی‌داند، چه خوب که تفسیر درستی از نقش تسهیلگری نهادهای دولتی سینمای ایران دارید. البته که استقلال فکری سینماگران در کشور ما سال‌ها سابقه دارد ولی چه هدف‌گذاری خوبی است تلاش برای استقلال سینما از بودجه‌های دولتی، که ترکیب استاد سپیدموی سینمای ایران، جناب مهرجویی عزیز و سینماگر جوان و خوش آتیه‌ای مثل شما، همه‌ی ما را به تحقق آن امیدوار می‌کند.

موفق و پیروز باشید»

روز گذشته، ۱۴ آبان‌ درمیشیان در نامه‌ای از پروسه پاسخ‌دهی به درخواست حمایت از فارابی برای فیلم داریوش مهرجویی انتقاد و تاکید کرده بود که این فیلم بدون هیچ حمایت دولتی و به طور مستقل در حال ساخت است.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج