۹۴۹۱۹۸
۵۰۱۶
۵۰۱۶
پ

آغاز اکران دو فیلم تازه از چهارشنبه در سینما‌ها

دو فیلم سینمایی جدید از ۲۵ دی‌ماه به چرخه اکران فیلم‌ها اضافه می‌شوند.

ایسنا: دو فیلم سینمایی جدید از ۲۵ دی‌ماه به چرخه اکران فیلم‌ها اضافه می‌شوند.

آغاز اکران دو فیلم تازه از چهارشنبه در سینما‌ها

طبق اعلام غلامرضا فرجی، سخنگوی شورای صنفی نمایش در جلسه یکشنبه، 22 دی‌ماه مقرر شده که فیلم «اولین امضا برای رعنا» به کارگردانی علی ژکان در گروه فرهنگ و «امیر» به کارگردانی نیما اقلیما در گروه آستارا چهارشنبه، 25 دی ماه اکران می‌شوند.

همچنین کف فروش فیلم‌ها بررسی و اکران فیلم‌های روی پرده همچنان ادامه دارد و هفته آینده دوباره بررسی و تصمیم‌گیری خواهد شد.

در فیلم «امیر» بازیگرانی همچون میلاد کی‌مرام، سحر دولتشاهی و هادی کاظمی به ایفای نقش پرداخته‌اند.

در فیلم «اولین امضا برای رعنا» نیز علیرضا جلالی‌تبار، شهرزاد کمال‌زاده، شقایق رهبری، حمیدرضا هدایتی، شهین تسلیمی، فلور نظری، نادر نادرپور، محسن عبداللهیان و حمید فلاحی بازی کرده‌اند.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج