۱۲۳۲۰۰۹
۱۳۶۸
۱۳۶۸
پ

کاپیتان جدید استقلال، آمادگی بدنی‌اش را به رخ کشید

سیدحسین حسینی گلر استقلال این روزها از آمادگی بدنی بالای برخوردار است.

خبرورزشی: پس از جدایی وریا غفوری از استقلال و پیوستنش به فولاد، سیدحسین حسینی گلر ملی پوش آبی ها کاپیتان این تیم در فصل جدید خواهد بود. حسینی که چند سالی است در استقلال بازی می کند خیلی زود بازوبند کاپیتانی را بر بازو بسته و فصل پیش هم با عملکردش نشان داده که به مرز پختگی رسیده است. 

حسینی که این روزها خودش را برای فصل آینده آماده می کند، با انتشار یک استوری در اینستاگرامش آمادگی بدنی اش را به رخ حریفانش کشید و نشان داد که برای حضور در جام جهانی هم آماده است.

حسینی یکی از گزینه های قفس توری تیم ملی در جام جهانی است و باید دید تا شروع این رقابت ها می تواند خود را به کادرفنی تیم ملی تحمیل کند یا خیر؟

عکس| کاپیتان جدید استقلال آمادگی بدنی‌اش را به رخ کشید/ بازیکن ملی پوش آماده جام جهانی شد

 
Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج