کامبک نراتزوری علیه یاران بوفون
پیروزی ۲ بر ۱ اینتر برابر پارما در چارچوب رقابتهای جام حذفی ایتالیا قطعی شد.
ورزش سه: اینتر با برتری دو بر یک در وقت های اضافه مقابل پارما به مرحله یک چهارم نهایی کوپا ایتالیا صعود کرد.

اینترمیلان در یکی از دیدارهای مرحله یک هشتم نهایی کوپا دل ری میزبان پارمای دسته دومی در ورزشگاه سن سیرو بود. این دیدار در پایان ۹۰ دقیقه با تساوی یک بر یک همراه بود تا کار به وقت های اضافه کشیده شود. اینتر در نیمه دوم وقت های اضافه گل دوم را هم وارد دروازه حریف کرده و پیروز این دیدار شد.
پارما که با سقوط به دسته دو از سطح اول فوتبال ایتالیا دور شده و شانس کمی برای کسب سهمیه سال بعد سری A دارد، امشب در حالی مقابل اینتر قرار گرفت که بوفون، دروازه بان سرشناس و کهنه کار خود را درون دروازه داشت. سیمونه اینزاگی هم تیمش را با ترکیبی از بازیکنان اصلی و ذخیره راهی میدان کرده بود.
در نیمه اول این دیدار تنها یک گل را شاهد بودیم که سهم پارما بود. میهمان با وجود قرار گرفتن مقابل یک حریف قدرتمند و پرستاره، فوتبال پایاپایی را در ۴۵ دقیقه نخست ارائه کرد و به اندازه کافی مستحق رفتن به رختکن به عنوان تیم برنده بود.
در شرایطی که تلاش دو تیم در نیم ساعت نخست برای باز کردن دروازه حاصلی در پی نداشت، یوریچ با یک شلیک دیدنی از پشت محوطه جریمه دروازه اینتر را در حالی باز کرد که اونانا با وجود یک پرواز بلند، شانسی برای مهار توپ نداشت.
تلاش های میزبان در دقایق پایانی برای جبران گل خورده می رفت نتیجه داده و به یک پنالتی منجر شود اما داور به کمک VAR این پنالتی را رد کرد تا نیمه اول با برتری یک بر صفر پارما به پایان برسد.
نیمه دوم در شرایطی آغاز شد که بوفون در ۴۵ دقیقه نخست، فشار چندانی روی دروازه خود احساس نکرده بود. با این وجود، دروازه بان باتجربه پارما در نیمه دوم شرایط متفاوتی را تجربه کرد و شاهد حملات گسترده میزبان برای زدن گل اول بودیم.
با وجود بی تابی اینتر برای زدن گل تساوی، شاهد ارائه یک بازی کم اشتباه و منطقی از پارما بودیم. این تیم با کنترل بازی سعی داشت تا اینتر را تا حد امکان از دروازه خود دور کند و تک موقعیت های ایجاد شده را هم یا بوفون مهار کرد یا بازیکنان میزبان با بی دقتی از دست دادند تا کار در دقایق پایانی با حساسیت بالایی دنبال شود.
هر چقدر که به دقیقه 90 نزدیک تر می شدیم، به شدت حملات اینتر افزوده می شد و این تیم سرانجام روی دفع اشتباه مدافع حریف و شلیک دیدنی مارتینز گل تساوی را در دقیقه 88 به ثمر رساند. یک دقیقه بعد اینتر می رفت گل دوم را توسط ژکو بزند اما بوفون با سیوی دیدنی دروازه پارما را نجات داد تا کار به وقت های اضافه بکشد.
نیمه اول وقت های اضافه با برتری اینتر آغاز شد ولی پارما در دقایق پایانی موقعیتی جدی برای باز کردن دروازه این تیم داشت که از دستش داد. در نیمه دوم وقت های اضافه، برتری میزبان حفظ شد و این تیم پیش از کشیده شده کار به ضربات پنالتی، گل برتری را به ثمر رساند.
ارسال تند و تیز دی مارکو را بوفون با یک شیرجه بلند دور کرد اما توپ روی همین مهار روی سر آچربی فرود آماد تا این بازیکن از روی خط محوطه جریمه با ضربه سر قوسی دروازه پارما را در دقیقه 110 باز کند. این گل پاسخی به همراه نداشت و نراتزوری توانست با رقم زدن یک کام بک خانگی به مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی صعود کند.
تبلیغات متنی
-
بارسلونا در ۱۸ دقیقه طوفانی رئال را آچمز کرد
-
جو زیبای استادیوم نوکمپ پیش از شروع الکلاسیکو
-
استوری پریسیمای سریال ستایش برای روز جهانی مادر
-
تصاویر ترسناکی که حالوهوای روزهای کرونا را زنده کرد
-
فرهاد مجیدی با تنفس مصنوعی مورایس برگشت!
-
متن پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا درباره پایان جنگ
-
تیپ متفاوت بازیگر سریال کلینیک رویا کنار دریا
-
پیام تازه ترامپ درباره ایران جلبتوجه کرد
-
ماکرون از یک ماموریت امنیتی با ایران حرف زد
-
چشمک توپچیها به قهرمانی با ضربه چکشی
-
اولین واکنش به خبر تاسیس پایگاه اسرائیل در عراق
-
صداوسیما: عدم ابلاغ قانون حجاب باعث جنگ شد!
-
خانم بازیگر مشهور ازدواج کرد
-
جریمه طرح ترافیک مشخص شد
-
جمله ترامپ درباره تنگه هرمز خبرساز شد
-
بارسلونا در ۱۸ دقیقه طوفانی رئال را آچمز کرد
-
تصاویر ترسناکی که حالوهوای روزهای کرونا را زنده کرد
-
متن پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا درباره پایان جنگ
-
پیام تازه ترامپ درباره ایران جلبتوجه کرد
-
صداوسیما: عدم ابلاغ قانون حجاب باعث جنگ شد!
-
جمله ترامپ درباره تنگه هرمز خبرساز شد
-
گزارش سیانان از دستور رهبر انقلاب درباره مذاکره
-
ادعای نتانیاهو: وارد ایران میشویم و اورانیوم را خارج میکنیم!
-
ترامپ: من نگفتم عملیات رزمی علیه ایران تمام شده
-
واکنش همتی به افزایش نرخ دلار: منطقی بود
-
فوری؛ پاسخ ایران به متن پیشنهادی آمریکا ارسال شد
-
پوتین: ایران پیشنهاد رقیقسازی اورانیوم را داد
-
شغل جدید و عجیبی که این روزها رونق گرفته است
-
ماجرای تعمیر خانه یک خانم مسن توسط رسول خادم
-
ادعای امارات درباره شلیک پهپاد به خاک این کشور
-
توهین باورنکردنی به علی دایی روی آنتن زنده صداوسیما!
-
بنر آیسان اسلامی در چند شهر مازندران زده شد
-
تمام واکنشها به خبر دیدار پزشکیان با رهبر انقلاب
-
یک اتفاق هولناک دقایقی بعد از ترور رهبر کرهشمالی
-
اولین تصویر از حمله موشکی به پتروشیمی امیرکبیر
-
اعتراض به گرانیها به تجمعات شبانه رسید
-
بنگاه برادر رونالدو در گلشهر کرج افتتاح شد!
-
چهل سالگی فیلمی که تا هنوز و تا ابد دوستش داریم
-
ادعای هاآرتص: این کشور مانع سرنگونی نظام ایران شد
-
حرکت پهلوانانه رسول خادم همه را به ستایش وا داشت!
-
پیام تبریک متفاوت ایران به سخنگوی کاخ سفید
-
پرونده پژمان جمشیدی در افکار عمومی پیچیدهتر شد!
-
ویدئوی خبرساز همشهری از مداحی برای دختران کمحجاب!
-
یک عبارت دو کلمهای از دل قطعی اینترنت متولد شد!
-
اقدام عجیب خبرگزاری فارس در موضوع اینترنت
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
ارسال نظر