۱۳۰۱۱۲۲
۱۴۱۳
۱۴۱۳
پ

صعود رم به رتبه سوم به لطف میلانی‌ها

تیم مورینیو این بار به لغزش میلان و اینتر با لغزش واکنش نشان نداد.

ورزش سه: رم با پیروزی ۱-۰ در خانه تورینو به رتبه سوم سری آ صعود کرد.

شاگردان ژوزه مورینیو از توقف اینتر و میلان در دیدارهای این هفته استفاده کردند و با کسب سه امتیاز مقابل تورینو، به رتبه سوم  جدول سری آ راه یافتند.

تک گل این دیدار را پائولو دیبالا، ستاره آرژانتینی جالوروسی، به ثمر رساند. برخورد توپ به دست پِر شورز، مدافع هلندی تورینو، باعث شد تا داور یک ضربه پنالتی به سود رم اعلام کند. دیبالا پشت ضربه قرار گرفت و با یک شوت محکم به وسط دروازه، تیمش را پیش انداخت‌.

در ادامه رمی‌ها موقعیت‌های دیگری هم برای گلزنی داشتند اما نتوانستند از آنها استفاده کنند تا بازی با نتیجه ۱-۰ به پایان برسد.

رم با این پیروزی ۵۳ امتیازی شد و بالاتر از میلان (۵۲) و اینتر (۵۱)، در رتبه سوم جدول جای گرفت. در حالی که لاتزیو با یک بازی کمتر و ۵۵ امتیاز در رتبه دوم جای دارد.

1840241
1840242

 

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج