۱۳۳۳۳۵۱
۱۹۲۹
۱۹۲۹
پ

مدافع جنجالی سیتی به لوریان پیوست

بنجامین مندی، مدافع فرانسوی سابق سیتی، امروز به لیگ یک فرانسه برگشت و از این پس برای لوریان بازی خواهد کرد.

ورزش سه: باشگاه لوریان امروز رسما تایید کرد که بنجامین مندی را به عنوان بازیکن آزاد و با قراردادی تا سال ۲۰۲۵ جذب کرده است. مندی که از دو سال پیش به دلیل درگیری در پرونده تجاوز جنسی به دور از فوتبال بوده و اخیرا توانست از همه اتهاماتش تبرئه شود، بار دیگر به فوتبال باز خواهد گشت. مندی از سال ۲۰۱۷ به سیتی پیوست و اخیرا قراردادش به اتمام رسید.

1899630

او با قراردادی دو ساله برای لوریان به میدان خواهد رفت در حالی که پیش از این در لیگ فرانسه سابقه بازی برای تیم‌های بزرگ مارسی و موناکو را در کارنامه دارد. در کارنامه مندی 29 ساله 10 بازی ملی نیز دیده می‌شود.

در روزهای اخیر و پس از تبرئه او ستاره‌هایی چون وینیسیوس و پل پوگبا از وی حمایت کردند و آرزو کردند بازگشتی خوب به فوتبال داشته باشد. باید دید این مدافع چپ جنجالی در تیم جدیدش به روزهای خوب خود باز می‌گردد یا خیر.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج