۱۵۱۳۰۲۱
۵ نظر
۸۹۴
۵ نظر
۸۹۴
پ

بی‌تفاوتی سیدورف به حضورش در استقلال!

انگار ستاره پیشین فوتبال هلند به سمت جدیدش در باشگاه استقلال علاقه ای ندارد!

خبرورزشی: پس از کلی مانور رسانه ای، بالاخره باشگاه استقلال از کلارنس سیدورف رونمایی کرد و اسطوره فوتبال هلند شب گذشته به عنوان مشاور مدیرعامل آبی‌ها انتخاب شد.

اینکه در چنین شرایطی حضور از راه دور سیدورف چه کمکی می تواند به استقلال بکند و در روزهایی که آبی‌ها سرمربی فصل آینده‌شان را هم نمی‌شناسند معرفی بازیکن سابق رئال مادرید و میلان به چه منظوری انجام شده، سوالاتی است که مدیران باشگاه استقلال باید پاسخ بدهند. مهم این است که دیشب علی نظری جویباری با انتشار یک عکس در کنار سیدورف از او به عنوان معاون ورزشی استقلال رونمایی کرد و خود باشگاه هم سمت مشاور مدیرعامل را برای معرفی مرد هلندی به کار برد اما خود کلارنس سیدورف اصلا واکنشی به استقلالی شدنش نشان نداد و انگار نه انگار که اتفاقی رخ داده است!

0

سیدورف در صفحه شخصی اش که حدود یک میلیون و هشتصد هزار نفر آن را دنبال می‌کنند، معمولا فعالیت زیادی دارد و برای مثال دو روز قبل با انتشار یک پست، روز جهانی مادر را به مادر خودش، همسر ایرانی‌اش و مادر همسرش تبریک گفت. با این حال از شب گذشته تاکنون او حتی یک استوری هم درباره حضورش در استقلال منتشر نکرده و انگار یا در جریان نیست که چه اتفاقی رخ داده یا اینکه علاقه‌ای ندارد به استقلالی شدنش واکنشی نشان بدهد! این در شرایطی است که آبی ها پروپاگاندای رسانه‌ای در خصوص حضور هافبک سابق تیم ملی هلند در چارت مدیریتی باشگاه استقلال به راه انداخته اند اما خود سیدورف تاکنون به اندازه یک خط نوشته هم به این موضوع توجهی نداشته است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • آخرین سنگر

    خبر ورزشی داره دق میکنه🤣

  • H

    خبر ورزشی از مکتب کیسه س نمیدونی بدون

  • ایرانی

    استقلال متاسفانه مدیران نفهم داره این تیم با یک مربی ایرانی مثل مجیدی یا قلعه نویی و بازیکنان جوان ایرانی بسیار موفق تر خواهد بود تجربه ثابت کرده اینو

  • ایرانی

    استقلال متاسفانه مدیران نفهم داره این تیم با یک مربی ایرانی مثل مجیدی یا قلعه نویی و بازیکنان جوان ایرانی بسیار موفق تر خواهد بود تجربه ثابت کرده اینو

  • reza Jentleman

    به حرف نیست به عمله

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج