۱۵۱۸۰۲۲
۴۱۸۹
۴۱۸۹
پ

وعده جذاب: رونمایی از پنج خرید جدید استقلال

مدیرعامل باشگاه استقلال در حاشیه مراسم معارفه مشاور ورزشی خود وعده‌ای جذاب به هواداران داد.

ورزش سه: از زمان حضور علی نظری جویباری بر مسند مدیرعاملی باشگاه استقلال، این تیم توانسته با قهرمانی در جام حذفی، جواز حضور در فصل بعدی لیگ قهرمانان آسیا را هم کسب کند. البته قبل و بعد این اتفاق مهم، نظری جویباری وعده نقل و انتقالات پربار داده بود ولی با این حال، تا به امروز هنوز هیچ اتفاق رسمی در این باره رویت نشده است.

photo_2025-05-29_23-23-31

با این حال، نظری جویباری امروز در مراسم معارفه کلارنس سیدورف در گفت‌وگو با خبرنگاران در واکنش به این موضوع، یک وعده جذاب به استقلالی‌ها داد و گفت در روزهای آینده، چند رونمایی انجام خواهد شد. او در این باره گفت: «طی یک هفته یا شاید هم پنج روز آینده، ما چهار، پنج رونمایی می‌کنیم. با نفرات مدنظرمان صحبت کردیم و آنها را گرفته‌ایم ولی دوست نداریم هر روز بیاییم و حرف بزنیم.»

او در ادامه توضیحاتش در این خصوص ادامه داد: «ایرانی‌ها را معرفی کنم، آن‌وقت برای خارجی‌ها فرصت دارم. اینکه وینگر یا مهاجم خارجی جذب کنیم با نظر مربیان است. اگر مربی خارجی باشد، به نظرم بهتر می‌تواند در این باره کمک کند.»

البته مدیرعامل استقلال نه تنها خودش اشاره‌ای به نام هیچ بازیکنی نداشت بلکه در واکنش به سوالی درباره مذاکره با عارف آقاسی ضمن تکذیب، تاکید کرد که هیچ مذاکره‌ای انجام نشده است. او بعد از بیان این جمله، حضور در بین خبرنگاران را ترک کرد.

بر اساس گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای این پنج بازیکن، سیدمجید حسینی، علی کریمی، محمدجواد حسین‌نژاد، امیرمحمد رزاقی‌نیا و محمدمهدی زارع هستند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج