۱۵۲۰۲۳۶
۲۷۷۶
۲۷۷۶
پ

گلر سابق سرخابی‌ها مدیرعامل فولاد شد

با اعلام رسمی باشگاه فولاد خوزستان، محمد محمدی مدیر عامل این باشگاه شد.

ورزش سه: در روزهای گذشته تعیین مدیرعامل جدید فولاد به یک موضوع داغ در فوتبال خوزستان تبدیل شده بود. پس از برکناری حسین خبیری از این باشگاه، بحث و گمانه‌زنی درباره انتخاب مدیر جدید فولادی‌ها بالا گرفته بود.

248

اخباری درخصوص گزینه‌های مختلف برای نشستن روی صندلی ریاست فولاد منتشر شده بود و باشگاه نیز در اطلاعیه‌ای رسمی اعلام کرد که مدیرعامل جدید فولادی‌ها خارج از اعضای هیئت مدیره این تیم خواهد بود.

در نهایت، امروز و طی حکمی از سوی مهران عباس‌زاده مدیرعامل شرکت گروه توسعه فراگیر فولاد خوزستان، محمد محمدی به عنوان مدیر عامل جدید باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد خوزستان معرفی شد.

محمدی سابقه مدیریت در باشگاه سایپا تهران و نیز معاونت ورزشی باشگاه پرسپولیس را در کارنامه دارد.

محمدی که سنگربان سابق استقلال و پرسپولیس نیز بوده، با این دو تیم نیز افتخارات متعددی کسب کرده بود و حالا در یک پست حساس و مهم، ریاست فولاد را برعهده گرفته است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج