۱۵۲۰۴۱۷
۱ نظر
۲۴۲۲
۱ نظر
۲۴۲۲
پ

غندی‌پور: باشگاه بعدی من به جام جهانی ربط دارد

مهاجم فصل گذشته ملوان از برنامه‌های خود برای رسیدن به تیم ملی گفت.

ورزش سه: رضا غندی‌پور که بعد از یک فصل موفق در ملوان بندرانزلی توانست عنوان پدیده لیگ را از آن خود کند، در حاشیه مراسم توپ طلا (توپا) گفت‌وگویی کوتاه اما جالب با خبرنگار ما داشت.

379956

او درباره عملکرد خودش در لیگ بیست و چهارم گفت: «خدا را شکر توانستم امسال با عملکرد خوبی که داشتم، پدیده این دوره لیگ برتر شوم و آمار خودم در لیگ برتر را بهتر از قبل کنم.»

غندی‌پور ادامه داد: «در ادامه راه هم با قدرت و تلاش پیش خواهم رفت. همه تلاشم را می‌کنم تا بتوانم هر سال یک عنوان فردی خوب برای خودم در فوتبال ایران کسب کنم.»

او حتی از هدف گذاری روی تصاحب توپ طلا گفت: «یکی از اهدافم برای فصل این است که بتوانم توپ طلا را بگیرم ولی قطعا هر بازیکنی که بیشتر تلاش کند و مستحق‌تر باشد به توپ طلا خواهد رسید.»

غندی‌پور در خصوص شرایط این روزهایش نیز توضیح داد: «واقعیت این است که الان فقط دوست دارم یک انتخاب درست برای فصل بعد داشته باشم تا بتوانم موفق کار کنم و در لیست جام جهانی قرار بگیرم تا بتوانم مسیر را برای خودم آسان‌تر کنم.»

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ارتش سرخ

    به سفارش قلعه نوعی بروکیسه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج