۱۵۲۳۰۱۹
۱ نظر
۶۹۰
۱ نظر
۶۹۰
پ

مهاجم تیم ملی از افغانستان به آمریکا می رود

مهدی طارمی، مهاجم ایرانی تیم فوتبال اینتر در تلاش است تا به اردوی تیمش در جام جهانی باشگاه‌ها ملحق شود.

خبرگزاری مهر: روزنامه اوجوگو پرتغال نوشت: در حالی که مهدی طارمی مهاجم تیم فوتبال اینتر میلان، به دلیل شرایط خاص موجود همچنان در ایران حضور دارد، گزینه خروج زمینی از طریق افغانستان یکی از راه‌های محتمل برای ترک کشور عنوان شده است.

این روزنامه به نقل از منابع نزدیک به طارمی نوشته است که این بازیکن در وضعیت روانی مناسبی به سر می‌برد و خود را در امنیت کامل می‌داند. با توجه به محدودیت‌های پروازی، مسیر زمینی به‌سوی افغانستان در حال حاضر یکی از معدود گزینه‌های موجود برای خروج طارمی از ایران به شمار می‌رود.

همچنین راه زمینی از سمت عراق هم یکی دیگر گزینه‌های خروجی طارمی عنوان شده اما امنیت مرز زمینی از طریق افغانستان گزینه بهتری برای طارمی به شمار می‌رود.

مقامات باشگاه ایتالیایی نیز در حال پیگیری شرایط او هستند.

266520

 

 

 

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

نظر کاربران

  • موج های آبی

    بهترین مسیر ازراه خرمشهر باکشتی به کویت بره وازاونجا به امریکا بره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج