۱۵۲۵۲۴۳
۱۱۲۶
۱۱۲۶
پ

مهاجم جدید سپاهان از تیم همشهری آمد

مجید علیاری در قامت پنجمین خرید تابستانی سپاهان رسماً معارفه شد و مهاجم جدید طلایی‌پوشان نام گرفت.

فوتبال ۳۶۰: سپاهان در بازار نقل‌وانتقالات تابستانه مهره‌های کلیدی و سرشناسی همچون پیام نیازمند و رضا شکاری را از دست داده و بازیکنانی نظیر برایان دابو، استیون انزونزی، ابوبکار کامارا، کاوه رضایی و وسام بن‌یدر هم در مسیر جدایی از تیم اصفهانی هستند. طلایی‌پوشان برای تقویت فهرست خود در اولین قدم به سراغ جذب محمدرضا اخباری رفتند تا جای خالی پیام نیازمند را در فهرست خود پُر کنند و سپس ادامه فعالیت نقل‌وانتقالاتی سپاهان با جذب ۳ بازیکن دیگر از آلومینیوم و فولاد ادامه یافت.

عارف حاجی‌عیدی، هافبک باتجربه آلومینیوم اراک، دومین خرید تابستانی طلایی‌پوشان بود و بعد از جذب او، نوبت به خرید بازیکنان جوان رسید؛ به‌طوری‌که در وهله نخست، محمد عسکری، وینگر جوان فولاد به جمع طلایی‌پوشان اصفهانی ملحق شد و در ادامه، روز گذشته معارفه محمدمهدی لطفی در قامت چهارمین خرید تابستانی سپاهان انجام پذیرفت. بعد از شکسته‌شدن سکوت سپاهان در بازار تابستانه بعد از وقفه ۲ هفته‌ای که روز گذشته با جذب لطفی انجام شد، طلایی‌پوشان امروز پنجمین خرید تابستانی‌شان را هم معارفه کردند.

k14jk5yw

مهاجم موردنظر کارترون شاگرد نویدکیا شد

پاتریس کارترون برای تقویت خط حمله سپاهان درخواست جذب مجید علیاری را داده بود که در چند نوبت مذاکرات با او انجام شد و حالا در شرایطی‌که سرمربی فرانسوی دیگر روی نیمکت طلایی‌پوشان حضور ندارد و جای خود را به محرم نویدکیا داده، این سرمربی جوان هم با جذب علیاری موافقت کرد و سرانجام انتقال او امروز نهایی شد؛ آن‌هم در شرایطی‌که علیاری فصل گذشته عضوی از تیم ذوب‌آهن بود و حالا در انتقال بین دو تیم اصفهانی، رسماً به جمع بازیکنان سپاهان ملحق و طلایی‌پوش شد.

یاغی اصفهانی با سابقه گلزنی به تیم جدید!

علیاری که فصل گذشته در 27 بازی، 7 گل و 3 گل ساخت، تجربه گلزنی برابر سپاهان را دارد و حالا از امروز در قامت مهاجم جدید طلایی‌پوشان اصفهانی کار خود را پیش خواهد برد. این مهاجم 29 ساله و باتجربه بعد از صبای قم، پارس‌جنوبی جم، سایپا، مس رفسنجان، فولاد و ذوب‌آهن، حالا قرار است با پیراهن سپاهان حضور در لیگ برتر را تجربه کند تا به رکورد حضور در لیگ برتر در پیراهن 7 تیم مختلف برسد که رکوردی جالب‌توجه محسوب می‌شود.

یاران قدیم و جدید به صف شدند و فعالیت در بازار ادامه دارد

سپاهانی‌ها که حالا مهره‌های کلیدی خود از جمله محمد دانشگر، آریا یوسفی و میلاد زکی‌پور را حفظ کرده‌اند و موفق به جذب محمدرضا اخباری، عارف حاجی‌عیدی، محمد عسکری، محمدمهدی لطفی و مجید علیاری شده‌اند، قصد دارند که همچنان به فعالیت نقل‌وانتقالات خود ادامه بدهند و احتمالاً حداقل 2 خرید دیگر خواهند داشت؛ آن‌هم در شرایطی‌که امید نورافکن، عباس حبیبی و علی‌اصغر اعرابی هم با اتمام قرارداد قرضی خود به جمع بازیکنان سپاهان بازگشته‌اند و به نظر می‌رسد که رفته‌رفته دستِ محرم نویدکیا برای فصل جدید در حال پُر شدن است و از دغدغه‌های او در راستای کمبود بازیکن در پست‌های مختلف کاسته شده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج