۱۵۳۷۱۱۹
۵ نظر
۳۹۲۵
۵ نظر
۳۹۲۵
پ

بی‌احترامی هاشمیان به امیری، صدای بازیکنان را درآورد

ماجرای کنارگذاشتن یک یا دو بازیکن از لیست پرسپولیس در این تیم به یک معضل تبدیل شده و اختلاف و حواشی زیادی را ایجاد کرده است.

فرهیختگان: همان‌طور که پیش‌ازاین بارها اشاره داشتیم ماجرای کنارگذاشتن یک یا دو بازیکن از لیست پرسپولیس در این تیم به یک معضل تبدیل شده و اختلاف و حواشی زیادی را ایجاد کرده است. ماجرا ازاین‌قرار است که در ابتدا وحید هاشمیان، سردار دورسون و سعید مهری را در لیست مازاد قرار داد و از باشگاه خواست نام آن‌ها از لیست خارج شود. در این میان باشگاه با دورسون به توافق مالی نرسید و این بازیکن به تمرینات برگشت. دراین‌بین عنوان شد مهری هم برای جدایی خسارت می‌خواهد اما واقعیت این بود که هوادار متمول به خواسته یکی از بازیکنان با فشار به باشگاه مانع جدایی مهری شد و ازاین‌رو هر دو بازیکن به تمرینات سرخپوشان برگشتند.

0

در چنین شرایطی مسئولان باشگاه از جمله رضا درویش و پیمان حدادی از هاشمیان خواستند وحید امیری در لیست قرار بگیرد و فرشاد احمدزاده هم به پست دفاع چپ برود. البته گفته می‌شود هوادار متمول پشت قضیه است و باشگاه پرسپولیس به‌خاطر اینکه حمایت‌های مالی او را از دست ندهد به‌نوعی به توصیه‌هایش عمل می‌کند. در ادامه ماجرا و ازآنجاکه نه درویش و نه هاشمیان دوست نداشتند مستقیماً به امیری بگویند در لیست مازاد است، ترجیح دادند شرایطی را به وجود آورند که او خودش تصمیم به رفتن بگیرد. به هر جهت درویش تقریباً دوماه پیش مانع رفتن امیری به تراکتور و فولاد شده و قراردادش را تمدید کرده بود و طبیعی است در روزهای آخر نقل‌وانتقالات برایش سخت است که به امیری بگوید باید قراردادش را فسخ کند و جدا شود. اما در تمرینات اخیر سرخپوشان اتفاق عجیبی رخ داد و در اواخر یکی از تمرین‌ها هاشمیان به اطرافیان تیم گفت به وحید بگویند از تیم جدا شود و پشت دروازه تمرین کند! بازیکنان تیم وقتی این صحنه را دیدند حسابی تعجب کردند و برخی بزرگ‌ترهای تیم نیز شاکی شدند که چرا با کاپیتان دوم و بااخلاق‌ترین بازیکن تیم چنین رفتاری می‌شود.

آن‌ها اصلاً انتظار چنین رفتاری را از هاشمیان نداشتند، اما این پایان ماجرا نبود و باشگاه پرسپولیس در اواخر هفته گذشته بخشی از قرارداد بازیکنان تیمش را پرداخت کرد و برای تنها بازیکنی که واریزی نداشت، امیری بود. این خبر بازتاب خوبی در بین بازیکنان پرسپولیس نداشت و نظر آن‌ها این بود که نباید به این شکل حرمت کاپیتان دوم تیمشان شکسته شود. گویا حدادی این تصمیم را گرفته و این خبر به گوش خود امیری هم رسیده است. به نظر می‌رسد رفتاری که مسئولان باشگاه با امیری در پیش گرفته‌اند تا به‌نوعی خودش از شرایط خسته شود و برود، جز اینکه حرمت او را شکسته و خودشان را نزد بازیکنان این تیم خراب کنند هیچ سودی ندارد. از طرفی هاشمیان در ابتدای کارش نشان داده بیش از حد به حرف‌های مسئولان باشگاه توجه دارد و در چنین بزنگاه‌هایی توانایی مدیریت حواشی تیمش را ندارد. قدرمسلم این ماجرا اگر زودتر جمع نشود ضربات جبران‌ناپذیری را به پرسپولیس در همین شروع فصل خواهد زد. 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • پسر عشق پولیسی

    امیری عشقه عشق

  • Yasin

    هوادار متمول رو بیارن مدیرعامل و سرمربی پرسپولیس بشه و سروش رفیعی معاون مدیرعامل،دستیار اول سرمربی و کاپیتان تیم باشه،تمام مشکلات پرسپولیس حل میشه

  • استقلال قهرمان دسته سه

    هاشمیان مطمئنا پرسپولیس رو به دهه هشتاد برمیگردونه،،از اول هم معلوم بود که آدمی که هیچ جا سرمربی نبوده و درویش بهش کار داده بایدم غلام حلقه بگوشش باشه

  • م

    آقای امیری موندن به چه قیمتی هیچ‌جا نرو برگرد به خیبر و شهر خودت بعد ببین همشهریهات چطوری با غیرت پوز دشمنانت رو به خاک میمالن

  • حمید

    وحید امیری واقعا مرده،بعضی از این دوزاری های تازه به میدان آمده مثه هاشمیان،دارن گه های زیادی میخورن. مدیر عاملش روش

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج