۱۵۳۹۳۰۸
۲۷۲۳
۲۷۲۳
پ

مهاجم بوسنیایی به استقلال رسید

مهاجم جدید تیم فوتبال ذوب آهن از آمادگی خوبی در تمرینات این تیم برخوردار است.

ورزش سه:  ذوب آهن که زودتر از همه تیم‌های لیگ برتر کارش برای فصل جدید را آغاز کرد، از امتیازات اولین هفته مسابقات بی نصیب ماند. آنها در فولادشهر روی اشتباه دروازه بان خود تنها گل بازی را دریافت کردند و نتیجه را به پیکان باختند تا حالا تمام اهداف مهمشان را از بازی مقابل استقلال دنبال کنند.

IMG_20250824_174151_992

شاگردان حدادی‌فر در مصاف با پیکان بد کار نکردند و حتی توپهایی را روی دروازه حریف بردند اما ضعف در خط حمله و تمام کردن کار به چشم می‌آمد. البته ذوبی‌ها که تابستان امسال نفراتی مثل مرتضی تبریزی، آرمان رمضانی و مجید علیاری را در خط حمله از دست دادند، سعی کردند با جذب بازیکنانی مثل احسان پهلوان و محمدجواد محمدی، شرایط را بهبود ببخشند.

احسان و محمدجواد در هفته اول به میدان رفتند اما جدیدترین مهاجم این تیم یعنی جنان زایموویچ از روی سکوها کار را دنبال کرد. مهاجم بوسنیایی در واپسین روزهای نقل و انتقالات به ذوب آهن آمده و حالا آماده است به این تیم کمک کند.

جنان به همراه آیاندا پاتوسی به اردوی ذوب آهن اضافه شد اما بر خلاف پاتوسی، با حضوری شاداب و فعال در تمرینات، موجبات رضایت و امیدواری کادر فنی را جلب کرده تا در بازی با استقلال همه منتظر رونمایی از او باشند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج