فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۱۶۸۴
۱۱۹۸
۱۱۹۸
پ

پرسپولیس علیه ادعاهای فردوسی‌پور سند رو کرد

مصطفی لشگری، سخنگوی باشگاه پرسپولیس، در خصوص ادعاها و اتهامات مطرح‌شده در برنامه عادل فردوسی‌پور درباره قرارداد مجتبی فخریان شفاف‌سازی کرد.

برترین‌ها: مصطفی لشگری، سخنگوی باشگاه پرسپولیس، در خصوص ادعاها و اتهامات مطرح‌شده در برنامه عادل فردوسی‌پور درباره قرارداد مجتبی فخریان شفاف‌سازی کرد.

IMG_20250903_011815_875

او در ویدئویی ۱۰ دقیقه‌ای که در رسانه این باشگاه منتشر شد با اعلام اینکه از عادل فردوسی‌پور شکایت کرده‌اند گفت: از او خواسته بودیم با مدارک در برنامه حضور پیدا کردیم اما چیزی به ما نگفتند، 15 میلیارد به باشگاه شمس آذر پرداخت کردیم و خبری از گم شدن 10 میلیارد نیست، معاونت حقوقی باشگاه از عادل فردوسی پور شکایت کرد، او استعلام مکتوب باشگاه را رد کرد.

IMG_20250903_011018_193

او ادامه داد: وی تحت فشار هواداران استقلال می خواست برنامه اش را سفید کند، وقتی از سازمان لیگ پاسخ نگرفتیم استعلام را از هیات فوتبال قزوین گرفتیم، باشگاه پرسپولیس برای حفاظت از مناف باشگاه با همه بازیکنان توافقنامه امضا کرده است.

IMG_20250903_011016_557

لشگری گفت: فخریان در لیست کمیته فنی بود و دست‌خط استیلی هم موجود است، باشگاه شخصا هیچ اقدامی برای جذب بازیکنی مثل فخریان نکرده است.، او جزو بهترین بازیکنان فصل گذشته بود.

IMG_20250903_011014_866

پخش-نشدن-ویدئو

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج