فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۲۴۹۴
۱ نظر
۳۶۲
۱ نظر
۳۶۲
پ

خبر خوش به پرسپولیسی‌ها در خصوص محرومیت پیروانی

باید دید کمیته اخلاق تا پیش از شروع لیگ برتر در هفته سوم چه تصمیمی در خصوص محرومیت پیروانی خواهد گرفت.

همشهری آنلاین: با حکم کمیته اخلاق، افشین پیروانی، سرپرست پرسپولیس با محرومیت شش ماهه و جریمه صد میلیون تومانی روبرو شد که این موضوع شوک بزرگی برای هواداران پرسپولیس به‌حساب می‌آمد.

سخنگوی فدراسیون دلیل محرومیت پیروانی را مصاحبه‌های او و عدم حضورش در پی دعوت به کمیته اخلاق اعلام کرد تا شایعاتی که در خصوص ارتباط با جادوگری و داوری سرپرست پرسپولیس به راه افتاده بود، منتفی شود.

0

شنیده می‌شود که در پی اعتراض پرسپولیس به این محکومیت، احتمال دارد که محرومیت او تعلیق شده یا از مدت‌زمان آن کاسته شود که این موضوع می‌تواند خبر خوبی برای هواداران پرسپولیس به‌حساب بیاید.

حالا باید دید کمیته اخلاق تا پیش از شروع لیگ برتر در هفته سوم چه تصمیمی در خصوص محرومیت پیروانی خواهد گرفت.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    یعنی ماست مالی شود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج