۱۵۵۰۴۲۶
۲۲
۲۲
پ

ورمزیار: این استقلال مریض است

موج انتقادات از عملکرد کادر مدیریتی در فصل نقل و انتقالات شدت گرفته و بازیکنان سال‌های گذشته این تیم اوضاع را نابسامان توصیف می‌کنند.

خبرورزشی: صادق ورمزیار بازیکن سال‌های گذشته تیم استقلال در گفت‌وگویی که با خبرورزشی انجام داد، درباره خریدهای این فصل استقلال اظهار داشت: تیم ما دفاع ندارد، بازی‌ساز یا همان پلی‌میکر ندارد. متاسفانه مدیران برای دل فضای مجازی خرید کردند و این را در نظر نگرفتند که خرید برای یک تیم باید برای تیم باشد نه فضای مجازی. ما ۶۶ درصد مالکیت توپ را در اختیار داشتیم اما حتی یک بار هم گلر آن‌ها را امتحان نکردیم. این مالکیت چه فایده‌ای می‌تواند داشته باشد؟ وقتی می‌گوییم پول‌داربودن کافی نیست برای همین است. اگر شما در تیم‌تان ۱۰ لیونل مسی داشته باشید اما یک پلی‌میکر نداشته باشید آن ۱۰ بازیکن به هیچ دردی نمی‌خورند. ببینید کار استقلال به کجا رسیده که داریم بازیکنان سال قبلمان را حلوا حلوا می‌کنیم!

0

وی همچنین درباره آینده این تیم گفت: خدا را شاهد می‌گیرم در آن زمانی که استقلال پول نداشت تیم‌مان این‌قدر بدبخت نبود. در اوج بی‌پولی به آسیا می‌رفتیم و آن‌جا الهلال را به دردسر می‌انداختیم و در نهایت با یک مساوی برمی‌گشتیم. این تیم مریض است. فصل گذشته هزار و یک مشکل داشتیم و فکر می‌کردیم در فصل جدید اتفاقات خوبی در انتظار استقلال خواهد بود اما متاسفانه با سوء مدیریت نه‌تنها مشکلات کم نشد بلکه تعهدات مالی سنگینی هم بر روی دوش باشگاه اضافه شد که قطعا تک‌تک این بازیکنانی که میلیون‌ها دلار پول بالای آن‌ها رفته از یک دلار هم نمی‌گذرند و مجبوریم بدون این‌که استفاده‌ای از آن‌ها کرده باشیم تا آخرین دلار را به تک تکشان بپردازیم.

محتوای حمایت شده

وب گردی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج